Francuska 9, 11420 Smederevska Palanka
rtj@tvjasenica.rs | rtj@tvjasenica.rs
+381 (0)26 313 030
 
 
Društvo
Zbog havarije na glavnom cevovodu tokom noći grad bez vode
Postavljeno: 06.09.2019.


Ekipe JKP Vodovod su na terenu, naše izvorište van funkcije, saopštio je predsednik Opštine Nikola Vučen

Zbog velike havarije na glavnom cevovodu koji napaja našu crpnu stanicu doći će do prekida vodosnabdevanja grada tokom noći, saopštio je predsednik opštine Smederevska Palanka Nikola Vučen.

On je putem svoj fejsbuk profila obavestio javnost da su trenutni gubici namreži oko 100 litara u sekundi, i da količine vode koje dobijamo iz fabrike u Trnovču nisu dovoljne za uredno vodosnabdevanje grada. Njegovo obaveštenje prenosimo u celosti:

"Poštovani sugrađani,

Večeras je došlo do teške havarije na glavnom azbestnom cevovodu F - 350 koji napaja našu crpnu stanicu vodom sa naših izvorišta. U ovom trenutku gubici u mreži su oko 100 litara u sekundi, što praktično znači da sa naših izvorišta uopšte ne dobijamo vodu. Iz fabrike vode Trnovče količine koje dobijamo nisu dovoljne da večeras imamo uredno vodosnabdevanje.

Ekipe vodovoda su na terenu, čeka se aparatura za saniranje koja treba da stigne iz Niša u narednih nekoliko sati. Za saniranje ove havarije imaćemo potpunu obustavu u vodosnabdevanju u toku noći, dok se kvar ne sanira. Molim sugrađane za razumevanje, ovo je jedna od najvećih havarija koju imamo u proteklih nekoliko godina, ali sam siguran u naše radnike JKP Vodovod da i ovu situaciju mogu da prevaziđu u što skorijem vremenskom periodu."Poslednje vesti:
 
 
Postavljeno: 16.09.2019.
Zbog radova na rekonstrukciji ulice Đoke Pavlovića u Palanci izmenjen režim saobraćaja od utorka u 8 časova
Radovi će se obavljati od 17. septembra u 8 sati, kada će biti zatvoren deo ulice Prvog srpskog ustanka i ulica Đoke Pavlovića.
Postavljeno: 16.09.2019.
U Velikoj Plani održava se trening pod nazivom "Kul je da znaš! Vršnjačkom medijacijom protiv nasilja"
U ovom projektu učestvuju nastavnici i učenici sedam srednjih škola
Postavljeno: 16.09.2019.
EPS Distribucija: Sutra, 17. septembra, bez struje deo Azanje
Razlog su radovi na dalekovodu
 


 
 
Kursna lista