Francuska 9, 11420 Smederevska Palanka
rtj@tvjasenica.rs | rtj@tvjasenica.rs
+381 (0)26 313 030
 
 
Društvo
eTwinning priznanje za OŠ "Heroj Radmila Šišković"
Postavljeno: 12.09.2019.


Nacionalna oznaka kvaliteta dodeljena je u okviru projekta "Learn & Play" u kom su učestvovali učenici 4/2 sa svojom nastavnicom engleskog jezika Draganom Andrić.

Na godišnjoj eTwinning konferenciji "Razvijanje ključnih kompetencija putem eTwinning projekata", održanoj 6. septembra u hotelu Metropol u Beogradu, dodeljena su priznanja za najbolje projekte u prethodnoj školskoj godini.

Prvi put jedno ovakvo priznanje dobila je i OŠ "Heroj Radmila Šišković". Nacionalna oznaka kvaliteta dodeljena je projektu „LEARN & PLAY“ u kom su učestvovali učenici sadašnjeg 4/2 sa svojom nastavnicom engleskog jezika Draganom Andrić.

Фотографија корисника ОШ

U ovom projektu učestvovalo je 30 nastavnika i preko 200 učenika iz 10 zemalja, a promovisano je učenja kroz igru. Svaka grupa učenika realizovala je različite aktivnosti koje su imale za cilj usvajanje engleskog jezika. Aktivnosti su pratile plan i program učenja za taj razred, što je projektu dalo dodatnu vrednost i obezbedilo Nacionalnu oznaku kvaliteta, kojom su nagrađeni i sami učenici.


Poslednje vesti:
 
 
Postavljeno: 20.01.2020.
Atletičari Jasenice učestvovali na Prvenstvu Beograda za starije pionire: Branko Basarić zauzeo 4. mesto uz lični rekord
Mila Milosavljević sedma, a Maja Vićentijević osma
Postavljeno: 20.01.2020.
Pod sloganom „Rano otkrivanje može sprečiti rak grlića materice” od 20. do 26. januara obeležava se Evropska nedelja prevencije raka grlića materice
Оvоm nеdеljоm prеnоsimо pоruкu о znаčајu dоstupnih mеrа prеvеnciје u nаšој zеmlji, u cilju sprеčаvаnjа оbоlеvаnjа i umirаnjа оd rака grlićа mаtеricе.
Postavljeno: 20.01.2020.
Danas je Jovanjdan
Ovaj praznik posvećen je Isusovom rođaku, koji je poznat kao Jovan Preteča.
 


 
 
Kursna lista