Francuska 9, 11420 Smederevska Palanka
rtj@tvjasenica.rs | rtj@tvjasenica.rs
+381 (0)26 313 030
 
 
Društvo
Počele pripreme za izmeštanje laboratorije Doma zdravlja u Palanci na novu lokaciju
Postavljeno: 12.09.2019.


Laboratorija će biti stacionirana u Rudnik zgradi, potvrdili su nadležni

Početkom aprila meseca sve službe Medicine rada premeštene su iz stare zgrade kod „Goše“ u centralni objekat Doma zdravlja u ulici Kneza Miloša u Palanci. Tada su nadležni iz ove zdravstvene ustanove najavili da će i laboratorija biti izmeštena iz ovog objekta na novu lokaciju.

Kako je potvrdila Dr Ivana Đurđević Starović, pripreme za premeštanje su počele i očekuje se da laboratorija za mesec dana počne sa radom u „Rudnik“ zgradi, u neposrednoj blizini Školskog dispanzera i Gradske apoteke u Palanci.

Ona je gostujući u Jutarnjem programu Tv Jasenica, rekla da se trenutno izvode radovi kako bi se ovaj novi prostor prilagodio za potrebe laboratorije.

„Očekujem da za mesec dana završimo te unutrašnje radove na adaptaciji objekta i onda da krene preseljenje. Ovim putem bih apelovala na građane i pacijente da kada dođe do premeštanja laboratorije, koje će sigurno trajati oko 7 dana, budu strpljivi i imaju razumevanja jer u tom periodu laboratorija neće biti u mogućnosti da radi“, istakla je direktorka Doma zdravlja.

Ona je naglasila da će javnost o tome biti blagovremeno obaveštena, i rekla da je takođe došlo do promena kada je u pitanju terensko vađenje krvi.

„Do sada smo terensko vađenje krvi obavljali četvrtkom i u gradu i selima, ali je ta praksa promenjena i sada su sredom naše terenske ekipe u gradu dok su četvrtkom u selima“, zaključila je Ivana Đurđević Starović.
 Poslednje vesti:
 
 
Postavljeno: 17.09.2019.
Izložba "Ko još mari za Ć" u Memorijalnoj galeriji "Dušan Starčević"
Petak, 20. septembar, 19 časova.
Postavljeno: 17.09.2019.
Sutra, 18. septembra, počinje asfaltiranje centra Kusatka
Za vreme trajanja ovih radova, tačnije 18., 19. i 20. septembra na snazi će biti obustava saobraćaja kroz centar ovog mesta
Postavljeno: 17.09.2019.
Izložba fotografija "Spavači" 17. septembra u Galeriji CZK Smederevo
Izložba će biti otvorena u 19.30 časova.
 


 
 
Kursna lista