Francuska 9, 11420 Smederevska Palanka
rtj@tvjasenica.rs | rtj@tvjasenica.rs
+381 (0)26 313 030
 
 
Društvo
Za vreme održavanja Krstovdanskog vašara Glavaševa ulica biće zatvorena za saobraćaj
Postavljeno: 24.09.2019.


Koristiće se alternativni pravci, i obilaznica oko vašarišta. Takođe biti izmenjen i autobuski saobraćaj.

Za vreme održavanja Krstovdanskog vašara u Palanci, od 26. do 28. septembra, biće zatvorena za saobraćaj Glavaševa ulica.

Kako je za našu televizuju potvrdila Mirjana Dragičević, saobraćajni inspektor Opštinske uprave opštine Smederevska Palanka Glavaševa ulica biće zatvorena od raskrsnice sa ulicama Trg Heroja i Francuskom pa do Cekić brda i regionalnog putnog pravca prema Mladenovcu.

Ova deonica će biti obeležena adekvatnom saobraćajnom signalizacijom, na terenu će biti i patrole Saobraćajne policije, tako da će se vozila preusmeravati na alternativne pravce.

Ona je još istakla da postoji mogućnost da se ulica Ive Bajazita, tokom odvijanja ove manifestacije, proglasi dvosmernom ali da će javnost o tome biti nakandno obaveštena.

Za saobraćaj će se koristiti alternativni putni pravci i obilaznica pored Buvlje pijace i iz pravca Azanje, Selevca, Mladenovca, Kusatka i Glibovca može se koristiti put preko Vlaškog Dola.

Takođe, i Saobraćajno preduzeće "Lasta" će izmeniti trasu polazaka prema selima ka Mladenovcu, polaske ka Beogradu preko Azanje i Selevca, kao i Gradsku liniju "Kolonija-Kiseljak".


Poslednje vesti:
 
 
Postavljeno: 13.10.2019.
Poraz palanačkih košarkaša na gostovanju u Beogradu: Beovuk- Mladost 92:83
Palančani pretrpeli prvi poraz u novoj sezoni
Postavljeno: 13.10.2019.
Karatistinja Goše Ana Nijemčević osvojila zlatnu medalju na Prvenstvu Srbije!
Ana osvojila zlato u borbama, u kadetskoj konkurenciji
Postavljeno: 13.10.2019.
Palanački klubovi u Podunavskoj okružnoj fudbalskoj ligi: Ubedljiv trijumf Radnika, remi Cerovca i Jasenice 2017, Golopčani bolji od Kusačana
Igrani mečevi 9. kola
 


 
 
Kursna lista