Francuska 9, 11420 Smederevska Palanka
rtj@tvjasenica.rs | rtj@tvjasenica.rs
+381 (0)26 313 030
 
 
Društvo
Projekat PU Smederevo "Lajk za Bezbednost" u OŠ "Vuk Karadžić" u Palanci
Postavljeno: 16.10.2019.


Edukativna radionica koja se sprovodi u saradnji sa Fondacijom Tijana Jurić biće održana u četvrtak 17. oktobra

Policijska uprava u Smederevu, po odobrenju Direkcije policije, realizuje projekat pod nazivom "Lajk za bezbednost" u cilju podizanja nivoa bezbednosne kulture školske populacije u odnosu na rizike i nove oblike nasilja na internetu kojima su izloženi mladi, sprovođenjem različitih oblika edukacija. 
 
Projektne aktivnosti koje se odnose na edukaciju učenika, njihovih roditelja i nastavnika će se sprovesti u obliku radionica i to u pet osnovnih škola na području Policijske uprave u Smederevu, odnosno tri škole na području grada Smedereva, kao i OŠ "Vuk Karadžić" na području opštine Smederevska Palanka i OŠ "Sveti Sava" na području opštine Velika Plana.

Edukacije se sprovode u saradnji sa Fondacijom Tijana Jurić, partnerom  projekta "Lajk za bezbednost", a predavanja ispred Fondacije održava novinar i publicista Vlada Arsić.
 
Edukativne aktivnosti u navedenim školama se sprovode kao radionice namenjene učenicima viših razreda osnovnih škola (5,6,7 i 8. razreda) i predavanja namenjena roditeljima i nastavnicima.

Navedene aktivnosti se realiziju u periodu do 18.oktobra, a radionica u OŠ "Vuk Karadžić" u Palanci biće održana u četvrtak 17. oktobra, dok će u OŠ "Sveti Sava" u Velikoj Plani ona biti relazovana u petak 18. okotbra.


Poslednje vesti:
 
 
Postavljeno: 18.11.2019.
Policijska uprava Smederevo: Hapšenje zbog krađe goriva
Uhapšen V.M: iz Smedereva
Postavljeno: 18.11.2019.
Uenici OŠ "Vuk Karadžić" u akciji volontiranja
Ovi mališani priključili su se radu Crvenog krsta
Postavljeno: 18.11.2019.
Tribina "Čemu još kafanologija: značaj kafane za srpsko društvo" 19. novembra u CZK Smederevo
Sociolog, Dimitrije Bukvić govoriće o ulozi kafana i njenom značaju za srpsko društvo od 19 časova.
 


 
 
Kursna lista