Francuska 9, 11420 Smederevska Palanka
rtj@tvjasenica.rs | rtj@tvjasenica.rs
+381 (0)26 313 030
 
 
Društvo
U toku su radovi na rekonstrukciji Radničke ulice u Palanci
Postavljeno: 16.10.2019.


Prva faza obuhvata izgradnju i zamenu vodovodne linije i priključaka koje obavlja JKP Vodovod

Kao što je i bilo najavljeno prethodne sedmice, u ponedeljak je počela rekonstrukcija Radničke ulice u Karađorđevom naselju u MZ Stara Čaršija. Prva faza, koja obuhvata izgradnju i zamenu vodovodne linije i priljučaka je u punom jeku i trenutno je urađena polovina planiranih radova, potvrdili su nadležni iz JKP "Vodovod".

Prema rečima Saše Đokića, rukovodioca JKP "Vodovod", ekipe ovog preduzeća do sada su uradili oko 270m vodovodne linije od predviđenih 600m. On je takođe istakao da je zadovoljan dinamikom radova.

"Ulica je uska, a problem predstavljaju podzemne instalacije, gasne, telefonske, kao i stara vodovodna linija, tako da mogu da kažem da smo zadovoljni i da sve teče po planiranom planu i programu", rekao je Đokić.

Iako je bilo najavljeno, Radnička ulica nije zatvorena za saobraćaj i u toku trajanja radova saobraćaj se odvija otežno ali se vozila propuštaju.

"Moraćemo da zatvorimo ulicu kada se sa radovima budemo približili raskrsnici Radničke i Radmila Aranđelovića jer je ona u tom delu najuža, i očekujem da će totalna obustava saobraćaja trajati dan ili dva", napomenuo je Đokić.

Da podsetimo, nakon što JKP "Vodovod" završi pomenute radove, pristupiće se kompletnoj rekonstrukciji kolovoza u Radničkoj ulici takođe u dužini od oko 600m. Radove, čija je vrednost procenjena na oko 10 miliona dinara, finasira lokalna samouprava.

Poslednje vesti:
 
 
Postavljeno: 14.11.2019.
Počela rekonstrukcija ulice Save Kovačevića u Palanci
Radi se sanacija kolovoza kao i zamena vodovodne linije i prikjučaka u dužini od 300 metara
Postavljeno: 14.11.2019.
U Palanci održano Okružno takmičenje srednjih škola u košarci i basketu 3x3: Dominacija Smederevaca
Učesnici škole iz Smedereva, Palanke i Velike Plane
Postavljeno: 14.11.2019.
Koncert Nade Kolundžije u Centru za kulturu Smederevo (15. novembar)
Program počinje u 20 sati. Ulaz je slobodan.
 


 
 
Kursna lista