Francuska 9, 11420 Smederevska Palanka
rtj@tvjasenica.rs | rtj@tvjasenica.rs
+381 (0)26 313 030
 
 
Društvo
U OŠ "Vuk Karadžić" realizuje se projekat pod nazivom "Lajk za bezbednost"
Postavljeno: 17.10.2019.


Putem ovih edukacija učenici imaju mogućnost da se upoznaju sa potencijalnim opasnosima na internetu kao i da nauče kako se od pomenutih zaštititi

Policijska uprava u Smederevu, po odobrenju Direkcije policije, realizuje projekat pod nazivom "Lajk za bezbednost" u cilju podizanja nivoa bezbednosne kulture školske populacije u odnosu na rizike i nove oblike nasilja na internetu kojima su izloženi mladi, sprovođenjem različitih oblika edukacija. 

Edukacije se sprovode u saradnji sa Fondacijom Tijana Jurić, partnerom  projekta "Lajk za bezbednost", a predavanja ispred Fondacije održava novinar i publicista Vlada Arsić.
 
Edukativne aktivnosti u navedenim školama se sprovode kao radionice namenjene učenicima viših razreda osnovnih škola (5,6,7 i 8. razreda) i predavanja namenjena roditeljima i nastavnicima.
 
Danas je su učenici OŠ „Vuk Karadžić“ bili u prilici da prisustvuju ovoj vrsti edukacije i saznaju na koji način mogu da se zaštite na internetu. Takođe biće održana i tribina za roditelje putem koje će znati na šta je potrebno obratiti pažnju kada je u pitanju zaštita dece od potencijalnih opasnosti.
Poslednje vesti:
 
 
Postavljeno: 25.05.2020.
Počinje isplata 100 evra za sve punoletne građane koji su se prijavili
Prijave se obavljaju do 5. juna preko sajta Uprave za trezor idp.trezor.gov.rs ili putem kontakt - centra na broj telefona 0800 101 100.
Postavljeno: 24.05.2020.
Nikola Vučen: Rekonstrukcija OB "Stefan Visoki" u Palanci počinje 8. juna!
Rekonstrukcija će biti realizovana u tri faze, a ukupna sredstva koje je Vlada Srbije izdvojila, posredstvom Kancelarije za javna ulaganja, prelaze 3 milijarde dinara
Postavljeno: 24.05.2020.
PO Lasta u S. Palanci: Autobuski red vožnje od ponedeljka, 25. maja
Za sve kategorije putnika
 


 
 
Kursna lista