Francuska 9, 11420 Smederevska Palanka
rtj@tvjasenica.rs | rtj@tvjasenica.rs
+381 (0)26 313 030
 
 
Društvo
Status EKO-ŠKOLE i zelena zastava za OŠ "Olga Milošević"
Postavljeno: 28.10.2019.


Ova obrazovna ustanova nastaviće sa radom na podizanju svesti o zaštiti životne sredine

Nakon jednogodišnjeg realizovanja međunarodnog programa Eko škole, OŠ "Olga Milošević" stekla je STATUS EKO ŠKOLE. Dodela međunarodnog priznanja i zelene zastave održana je u Kulturnom centru na Zlatiboru, nakon godišnjeg sastanka ekoloških koordinatora čija je tema bila " Principi cirkularne ekonomije u službi zaštite životne sredine". Priznanje u ime ove obrazovne ustanove primila je školski ekološki kordinator Dragana Pajić.
 
Status Eko škole ima za cilj potvrdu da su učenici i nastavnici  brigu za životnu sredinu postavili kao trajnu vrednost i način življenja. Obnova statusa je na svake dve godine. Osnovna škola "Olga Milošević" radiće na podizanju ekološke svesti učenika kako bi postali glavna pokretačka snaga promena održivog društva, i to prevashodno kroz zabavu i aktivno učenje.


Poslednje vesti:
 
 
Postavljeno: 25.05.2020.
Počinje isplata 100 evra za sve punoletne građane koji su se prijavili
Prijave se obavljaju do 5. juna preko sajta Uprave za trezor idp.trezor.gov.rs ili putem kontakt - centra na broj telefona 0800 101 100.
Postavljeno: 24.05.2020.
Nikola Vučen: Rekonstrukcija OB "Stefan Visoki" u Palanci počinje 8. juna!
Rekonstrukcija će biti realizovana u tri faze, a ukupna sredstva koje je Vlada Srbije izdvojila, posredstvom Kancelarije za javna ulaganja, prelaze 3 milijarde dinara
Postavljeno: 24.05.2020.
PO Lasta u S. Palanci: Autobuski red vožnje od ponedeljka, 25. maja
Za sve kategorije putnika
 


 
 
Kursna lista