Francuska 9, 11420 Smederevska Palanka
rtj@tvjasenica.rs | rtj@tvjasenica.rs
+381 (0)26 313 030
 
 
Društvo
Predsednik opštine Smederevska Palanka Nikola Vučen u poseti OŠ "Đorđe Jovanović" u Selevcu: Novim kotlovima obezbedili smo uštedu sredstava za grejanje
Postavljeno: 19.11.2019.


Troškovi energenata biće smanjeni trostruko, ističu nadležni iz ove obrazovne ustanove

U OŠ “Đorđe Jovanović” u Selevcu stigla su dva nova kotla na čvrsto grejanje za koje je opština izdvojila milion i 600 hiljada dinara, tako da posle gotovo 40 godina ova obrazovna ustanova neće imati probleme sa zagrevanjem učionica i prevelikim troškovima agregata. Kotlovi su instalirani, njihovo puštanje u rad planirano je za sutra, a danas je ovu osnovnu školu posetio predsednik opštine Smederevska Palanka Nikola Vučen.

"Novim kotlovima obezbedili smo pre svega smanjenje troškova za agregate i veliku uštedu kako za školu tako i za budžet Opštine. Mi smo prošle godine u ovoj obrazovnoj ustanovi imali veliku havariju na kotlovima, osposobili smo ih za proteklu zimsku sezonu ali smo znali da moramo da kupimo nove", rekao je Vučen.

Na pitanje da li će lokalna samouprava nastaviti da izdvaja sredstva za obrazovne ustanove na teritoriji naše opštine Vučen je odgovorio potvrdno i istakao:

"Nama su deca prioritet tako da ćemo se i u narednom periodu truditi da im obezbedimo dobre uslove za pohađanje nastave, a očekujemo da novi kotao stigne i u osnovnu školu u Cerovcu".

Direktorka OŠ "Đorđe Jovanović" Vesna Đuričić zahvalila se predsednku opštine i lokalnoj samoupravi na pomoći i saradnji koju imaju sa ovom obrazovnom ustanovom.

"Zahvaljujem se na pomoći prilikom realizacije ovog projekta kupovine novih kotlova, jer će sada u našoj školi biti prijatni uslovi za rad kako za nastavno osoblje tako i za decu što je i najvažnije", rekla je direktorka ove obrazovne ustanove.


Poslednje vesti:
 
 
Postavljeno: 06.12.2019.
Zakazana sednica Štaba za vanredne situacije opštine Smederevska Palanka (četvrtak, 12. decembar, u 14h)
Na dnevnom redu 9. tačaka
Postavljeno: 06.12.2019.
Nikola Vučen: Kancelarija za javna ulaganja Vlade Srbije odobrila projekat rekonstrukcije OB "Stefan Visoki" u Palanci!
Uvidom u Projektnu dokumentaciju konstatovano je da su svi nedostaci otklonjeni, da je dokumentacija u skladu sa Zakonom i da se Projekat moće odobriti
Postavljeno: 06.12.2019.
Košarkaši palanačke Mladosti gostuju u Kragujevcu(subota, 19 sati)
Derbi meč 10. kola druge lige Srbije sa ekipom Radničkog
 


 
 
Kursna lista