Francuska 9, 11420 Smederevska Palanka
rtj@tvjasenica.rs | rtj@tvjasenica.rs
+381 (0)26 313 030
 
 
Društvo
Nikola Vučen: Kancelarija za javna ulaganja Vlade Srbije odobrila projekat rekonstrukcije OB "Stefan Visoki" u Palanci!
Postavljeno: 06.12.2019.


Uvidom u Projektnu dokumentaciju konstatovano je da su svi nedostaci otklonjeni, da je dokumentacija u skladu sa Zakonom i da se Projekat moće odobriti

Predsednik opštine Smederevska Palanka, Nikola Vučen, objavio je putem svog zvaničnog profila na društvenoj mreži Facebook, da je Kancelarija za upravljanje javnim ulaganjima Vlade Republike Srbije odobrila projekat rekonstrukcije OB "Stefan Visoki" u Palanci. Njegovo obaveštenje prenosimo u celosti:

"Poštovani sugrađani,

Ispunjeno je još jedno od obećanja predsednika Republike Srbije Aleksandra Vučića dato našim građanim prilikom posete 9 marta Smederevskoj Palanci. Zvanično smo dobili odobrenje da rekonstrukcija Opšte bolnice " Stefan Visoki" može da počne.

Kancelarija za upravljanje javnim ulaganjima Vlade Republike Srbije ODOBRILA JE projekat o rekonstrukciji bolnice. Sledeće nedelje biće potpisan ugovor , a radovi će početi nakon sprovedene javne nabavke.

Ovo će biti jedna od najvećih investicija koja je naša opština ikada dobila. Ukupna vrednost radova iznosiće oko tri milijarde dinara. Ovo je jedan od dokaza da naša država brine o manjim lokalnim sredinama , o njihovom napretku i razvoju. Od jedne devastirane opštine koja je bila zaboravljena , polako postajemo jedno veliko gradilište."

U dokumentu koji je takođe objavljen uz obaveštenje u obrazloženju se, između ostalog,  navodi da je uvidom u Projektnu dokumentaciju konstatovano da su svi nedostaci otklonjeni, da je Projektna dokumentacija urađena u skladu sa Zakonom o planiranju i izgradnji i da se stoga Projekat može odobriti!
Poslednje vesti:
 
 
Postavljeno: 18.09.2020.
Dan polja kukuruza u Bašinu 21. septembra
Organizator je Poljoprivredna savetodavna stručna služba Smederevo
Postavljeno: 18.09.2020.
Festival "Teatar u tvrđavi" u Smederevu od 21. do 25. septembra
Šest pozorišnih predstava
Postavljeno: 18.09.2020.
Počinje poseban zdravstveni nadzor za naše građane koji se vraćaju iz inostranstva
U petak, 18. septembra, od 18 časova
 


 
 
Kursna lista