Francuska 9, 11420 Smederevska Palanka
rtj@tvjasenica.rs | rtj@tvjasenica.rs
+381 (0)26 313 030
 
 
Politika
Predsednik Aleksandar Vučić sutra, 26. decembra, u 11 časova obilazi rekonstruisani put Smederevska Palanka-Velika Plana
Postavljeno: 25.12.2019.


Predsednik opštine Smederevska Palanka, Nikola Vučen, pozvao sugrađane da se okupe u što većem broju kod parka OŠ Heroj Ivan Muker i zajedno dočekaju predsednika Republike

U četvrtak, 26. decembra, zvanično će biti otvoren put od Smederevske Palanke do Velike Plane u prisustvu predsednika Republike Aleksandra Vučića i podpredsednice Vlade i ministarke građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture, porf. dr Zorane Mihajlović. Predsednik Srbije obići će rekonstruisan put u 11 časova, a planirano je da se obrati građanima.

Ukupna dužina deonice regionalnog puta je 13,5 km, od čega je rekonstruisano 9.83 km, a izgrađen je i novi most preko potoka Guberaš. Vrednost izvedenih radova, uključujući i radove na mostu, iznosi 598,76 miliona dinara bez PDV-a, od čega je 577,5 miliona za trasu puta i 21,2 miliona za most.

Povodom dolaska predsednika Vučića oglasio se i predsednik opštine Smederevska Palanka, Nikola Vučen, koji je pozvao sugrađane da se u što većem broju okupe u parku kod OŠ „HIM“ u 9.30 minuta.

"Poštovani sugrađani, pozivam vas da se okupimo i da svi zajedno u koloni, krenemo na deonicu novoizgrađenog puta Palanka – V. Plana, na ulasku u Palanku, kod benzinske pumpe Mihajlović, gde ćemo dočekati našeg predsednika, Aleksandra Vučića.. Dođite u što većem broju, da pokažemo i iskažemo na taj način zahvalnost na bezrezervnoj podršci i pomoći za razvoj infrastrukture i podizanja kvaliteta uslova života građana Smederevske Palanke".Poslednje vesti:
 
 
Postavljeno: 12.07.2020.
Petrovdan: Praznik posvećen apostolima Petru i Pavlu
Petrovdan je crkveni i narodni praznik koji se slavi 12. jula
Postavljeno: 11.07.2020.
Naredba Opštinskog štaba vanredne situacije u Velikoj Plani: Zabrana održavanja svih manifestacija na otvorenom prostoru
Zbog pogoršanja epidemiološke situacije i širenja virusa Covid-19
Postavljeno: 11.07.2020.
Stupila na snagu nova pravila i obaveze za poslodavce i zaposlene zbog epidemije Covida-19
Distanca među zaposlenima, dodatne smene, stroga higijena, uputstva o preventivnim merama, ali i posebna pravila u slučaju pojave pozitivnih slučajeva u kompaniji, samo su neke od mera, ukoliko se ne poštuju paprene su kazne.
 


 
 
Kursna lista