Francuska 9, 11420 Smederevska Palanka
rtj@tvjasenica.rs | rtj@tvjasenica.rs
+381 (0)26 313 030
 
 
Politika
Novogodišnja čestitka Nikola Vučena, predsednika opštine S. Palanka
Postavljeno: 30.12.2019.


Čelnik lokalne samouprave najavioi brojne projekte

Predsednik opštine Smederevska Palanka, Nikola vučen, uputio je sugrađanima novogodišnju čestitku:

"Poštovani sugrađani, 
Nova godina je za sve nas prilika, da ostvarimo svoje želje i planove. Nadamo se, i radimo na tome, da nam naredna godina bude mnogo uspešnija od prethodnih. 
Godina koja je pred nama, za opštinu Smederevska Palanka, otvara mogućnosti za nove investicije, razvoj, napredak  i obezbeđivanje boljih, kvalitetnijih i  sadržajnijih životnih okolnosti. Na dobrom smo putu, kada je reč o stvarenju uslova za dovođenje investitora, što je za našu opštinu od presudnog značaja.  
Sagledavajući rezultate, ostvarene u protekloj godini, možemo da zaključimo  da smo realizovali značajne infrastrukturne radove, ulaganja u obrazovanje i život mladih, kao i podsticajne programe i akcije u drugim segmentima društvenog života. Verujem da će nam Nova godina doneti novu energiju i mogućnosti da nastavimo još bolje i efikasnije. 
U ime lokalne samouprave, želim vam srećne Božićne i Novogodišnje praznike, da vas prati zdravlje, sreća, i uspeh u radu, uz želju da zajednički nastavimo da gradimo bolju budućnost, za našu opštinu."    
 
 
 


Poslednje vesti:
 
 
Postavljeno: 04.04.2020.
AMSS: Besplatna pomoć za vozila zdravstvenih radnika
AMSS stavlja na raspolaganje sve svoje resurse u vidu šlepovanja i pružanja besplatne pomoći na putu za privatna vozila zdravstvenih radnika za vreme trajanja vanrednog stanja.
Postavljeno: 04.04.2020.
Koronavirusom zaraženo 17 policajaca
Direktor policije Vladimir Rebić je rekao da su policajci zaraženi koronavirusom stabilno, uz napomenu da je u samoizolaciji oko 2,4 odsto službenika i da je to broj sa kojim može da se funkcioniše, ali će biti problem ukoliko on bude povećan
Postavljeno: 03.04.2020.
Fudbalski savez Podunavskog okruga donirao hiljadu zaštitnih maski zdravstvenim ustanovama u Smederevu, Palanci i V. Plani
Maske uručene zdravstveni ustanovama
 


 
 
Kursna lista