Francuska 9, 11420 Smederevska Palanka
rtj@tvjasenica.rs | rtj@tvjasenica.rs
+381 (0)26 313 030
 
 
Društvo
Sutra svečano otvaranje jedinstvenog upravnog mesta u zgradi opštine Smederevska Palanka
Postavljeno: 21.01.2020.


Jedinstveno upravno mesto otvoriće ministar državne upravne i lokalne samouprave Branko Ružić, najavio je predsednik Opštine Nikola Vučen

Moderan prostor u holu zgrade opštine Smederevska Palanka, jedinstveno upravno mesto, koji ispunjava sve tehničke i digitalne standarde biće svečano otvoren sutra u prisustvu ministra državne uprave i lokalne samouprave, Branka Ružića.

To je za našu televiziju potvrdio predsednik palanačke opštine, Nikola Vučen, koji je između ostalog rekao da je adaptacijom ovog prostora građanima omogućen potpuno drugačiji, brži i jednostavniji pristup potrebnoj dokumentaciji jer se sve nalazi na jednom mestu.

Jedinstveno upravno mesto sadrži matičnu službu, lokalnu poresku administraciju, poslove pisarnice i arhive, inspekcijskih službi, dečije zaštite koji se odnose na ostvarivanje prava za roditeljski i dečiji dodatak, zatim šalter za učeničke i studenske kredite, romskog koordinatora i pošte.


Inače, Smederevska Palanka je jedna od osam lokalnih samouprava u kojima se realizuje pilot projekta ministrastva državne uprave i lokalne samouprave a koji se odnosi na uspostavljanje jednistvenog upravnog mesta.

Sredstva za ovo namenu, u iznosu od 6 miliona, obezbedilo je Ministarstvo.

Poslednje vesti:
 
 
Postavljeno: 22.02.2020.
Pobeda palanačkih futsalera protiv gostiju iz Vrnjačke Banje: Partenon- Olimp 7:4
Sedmi trijumf Palančana u trećoj futsal ligi- Zapad
Postavljeno: 22.02.2020.
Danas su Velike zimske zadušice: Episkop šumadijski Gospodin Jovan služio Svetu liturgiju u crkvi Svete Petke u S. Palanci
Na dan zadušnica ide se u crkvu, gde se služi Sveta liturgija i parastos na kojem sveštenik vinom preliva žito, a posle službe ide se do grobova pokojnika
Postavljeno: 21.02.2020.
Nikola Vučen o članku "Migranti stigli u Smederevsku Palanku" objavljenom na portalu "Palanačke novine": U Smederevskoj Palanci nema migranata!
Očekuje se zvanično saopštenje MUP-a koje će biti objavljeno na sajtu Opštine, naveo je između ostalog Vučen
 


 
 
Kursna lista