Francuska 9, 11420 Smederevska Palanka
rtj@tvjasenica.rs | rtj@tvjasenica.rs
+381 (0)26 313 030
 
 
Kultura
Predavanje iz oblasti emocionalne pismenosti u CZK Smederevo (18. februar)
Postavljeno: 18.02.2020.


Koncertna dvorana, 19 sati.

Oblast emocionalne pismenosti biće u centru pažnje na predstojećem predavanju u Centru za kulturu Smederevo, koje će se, pod naslovom „Šta (ni)su emocije?“ održati u utorak, 18. februara, sa početkom u 19 sati u Koncertnoj dvorani Centra za kulturu Smederevo. 

Kroz ovo predavanje na kome će govoriti Jelena Milošević, psiholog, publici će biti približena sveprisutna, a opet neiscrpna i nikada do kraja obrađena tema emocija. Biće ponuđeni odgovori na pitanja o tome šta jesu, a šta nisu emocije, kako nastaju i u kakvoj su vezi sa mišljenjem, zašto su važne, čemu služe i zašto nije dobro kada su blokirane ili zabranjene. Govoriće se i o najčešćim zabludama kada su emocije u pitanju i njihovim posledicama na živote ljudi.

Jelena Milošević je osnovne studije završila na Filozofskom fakultetu u Beogradu, na Odeljenju za psihologiju. Na istom fakultetu završava i master studije iz oblasti istraživačke psihologije, a u okviru socijalne psihologije gde se bavi povezanošću moralnog razvoja i empatije sa predrasudama. Na završnoj je, petoj godini edukacije iz Transakcione analize pri TA centru u Beogradu. Tokom prethodne decenije bavila se psihološkom procenom za zapošljavanje, držanjem obuka i treninga, profesionalnom orijentacijom mladih i istraživačkim radom. Svoja profesionalna znanja i dosadašnje iskustvo nastoji da u potpunosti usmeri na oblast psihoterapije i savetovanja, čime se danas i bavi.

Ulaz je slobodan.


Poslednje vesti:
 
 
Postavljeno: 01.04.2020.
Ministarstvo zdravlja: Provera zdravstvenog stanja sa simptomima koronavirusa od danas, 1. aprila, u Domovima zdravlja
Saopšteno je da od danas više nema potrebe da se zove broj telefona koji je Ministarstvo otvorilo u cilju borbe brotiv koronavirusa i da svi koji osete tegobe i simptome treba da odu u najbliži dom zdravlja, gde će biti pregledani.
Postavljeno: 01.04.2020.
Vlada Srbije: SMS poruka da se uvodi potpuna zabrana kretanja laž u funkciji širenja panike
Postavljeno: 31.03.2020.
Palanačka gimnazija: Prijave za polaganje prijemnog ispita za upis u informatičko odeljenje elektronskim putem do 7. aprila
Saopštilo je Ministarstvo prosvete, veb prijave na adresi: http://prijavazaprijemni2020.mpn.gov.rs
 


 
 
Kursna lista