Francuska 9, 11420 Smederevska Palanka
rtj@tvjasenica.rs | rtj@tvjasenica.rs
+381 (0)26 313 030
 
 
Kultura
Ivan Jegdić, Dram i Keni nije mrtav u Punk Rock Cafeu
Postavljeno: 18.02.2020.


Subota, 22. februar

Ove subote u Smederevskoj Palanci, u okviru Rezidenture novih autora, slušaće tri odlična izvođača. 22. februara, u Punk Rock Cafeu, čućemo po nešto za svačiji ukus, od inde i elektropopa, preko trepa i darkpopa do punkrocka!
 
Nastupiće Ivan Jegdić, Dram i Keni nije mrtav. Upitanju je trojka koja je već rasprodala nekoliko gradova u ovoj postavi.
 
Ivan Jegdić, momak specifičnog glasa, je autor već dobro poznatih pesama koje broje milione strimova na svim platformama. Ljubavnu i epsku tematiku vezuje za lepe i setne pop note, sa primesama uticaja novog talasa i trep muzike.
Ivan će nas obradovati i novim singlom pod nazivom "Osam dana", čiju je premijeru zakazao Mascom records za petak, dan uoči nastupa u Smederevskoj Palanci
 
Dram je indierock electrorock synthpop bend koji je sa svojim debi albumom prodobio ogromnu količinu fanova. Za one koji još nisu upoznati sa bendom, tu je i zvanična plejlista albuma "Nećemo promeniti svet", kojom će vas Dram osvojiti istog momenta
 
Keni nije mtrav, jedan on koncertno najatkivnijih bendova prošle godine, bend koji se našao na drugom mestu liste "bendova čije nastupe niste smeli da propustite na Exit festivalu", i najmlađi učesnik prvog Superstar festivala u Smederevskoj Palanci, pobrinuće se za nesvakidašnji energični gitarski show sa bine Punk Rock Cafea.
Poslednje vesti:
 
 
Postavljeno: 08.04.2020.
Do dozvole za kretanje u vreme policijskog časa i elektronskim putem
Potvrdila je premijerka Ana Brnabić
Postavljeno: 08.04.2020.
Policijski čas za vikend: Od petka u 17 časova, do ponedeljka u 5 sati ujutru
Kupovina za penzionere u petak od 4 do 7 sati
Postavljeno: 08.04.2020.
Svetski dan Roma: Čestitka Mobilnog tima za inkluziju Roma u opštini S. Palanka uz poruku - "Ostanite kod kuće"
Širom sveta obeležava se Medjunarodni dan Roma i na taj način upoznajemo se sa romskom kulturom , jezikom običajima i tradicijom, upoznajemo se s aproblemima sa kojima se suočava romska zajednica.
 


 
 
Kursna lista