Francuska 9, 11420 Smederevska Palanka
rtj@tvjasenica.rs | rtj@tvjasenica.rs
+381 (0)26 313 030
 
 
Društvo
Nikola Vučen o članku "Migranti stigli u Smederevsku Palanku" objavljenom na portalu "Palanačke novine": U Smederevskoj Palanci nema migranata!
Postavljeno: 21.02.2020.


Očekuje se zvanično saopštenje MUP-a koje će biti objavljeno na sajtu Opštine, naveo je između ostalog Vučen

Predsednik opštine Smederevska Palanka, Nikola Vučen, oglasio se putem svog zvaničnog Fejsbuk profila povodom članka objavljenog na portalu "Palanačke novine" pod naslovom "Migranti stigli u Smederevsku Palanku" u kome se između ostalog navodi da je čitalac-reporter obavestio pomenuti portal da migranti borave u napuštenim kućama u Mukerovoj ulici i vagonima na železničkoj stanici u Palanci. On je demantovao ovakve navode, i u saopštenju obavestio javnost da u Smederevskoj Palanci nema migranata.

Saopštenje predsednika Nikole Vučena prenosimo u celosti:


Poštovani sugrađani,
Povodom članka i fotografija koji su objavljeni na portalu „Palanačke novine“, o prisustvu lica za koja se pretpostavlja da su migranti, obaveštavamo javnost da u Smederevskoj Palanci nema migranata, niti su ova lica boravila u napuštenim kućama u Mukerovoj ulici kod žutog peska. Obišli smo taj deo grada i nismo uočili ni jednog migranta. Takođe smo razgovarali sa meštanima koji su nam potvrdili da nisu videli lica koja ne žive na ovom području. Pretpostavljamo da su fotografije nastale pre dva dana, kada su pripadnici Policijske stanice u Palanci, brzom akcijom, izbavili grupu migranata koja se nalazila u železničkom vagonu-kontejneru voza koji je saobraćao iz Soluna (jer bi se u suprotnom sigurno ugušili), i potom ih trasportovali u najbiliži prihvatni centar, koji se nalazi van teritorije naše opštine.
Očekujemo zvanično saopštenje MUP-a, sa svim podacima, koje ćemo odmah objaviti na sajtu Opštine.


IZVOR: http://blog.palanacke.com/citalac-reporter/migranti-stigli-i-u-smederevsku-palanku/
 
https://www.facebook.com/nikola.vucen.9

Poslednje vesti:
 
 
Postavljeno: 30.03.2020.
Treći slučaj koronavirusa u S. Palanci
Potvrda iz Zavoda za javno zdravlje Požarevac
Postavljeno: 30.03.2020.
Vlada Srbije: Odlaže se početak upisa učenika u prvi rezred osnovne škole
Upis je trebalo da počne 1. aprila, Umesto upisa, roditelji i drugi zakonski zastupnici će biti u mogućnosti da stupe u kontakt sa školom preko nove usluge Iskazivanje interesovanja za upis u osnovnu školu, na Portalu eUprava, kao i telefonskim putem.
Postavljeno: 30.03.2020.
Opštinski štab za vanredne situacije u Velikoj Plani: Naredba o zabrani rada pijaca
U skladu sa odlukom Vlade Srbije
 


 
 
Kursna lista