Francuska 9, 11420 Smederevska Palanka
rtj@tvjasenica.rs | rtj@tvjasenica.rs
+381 (0)26 313 030
 
 
Ekonomija
Korejci grade fabriku u Smederevskoj Palanci
Postavljeno: 26.02.2020.


Delegacija koreanske kompanije Kyungshin Cables danas je posetila Smederevsku Palanku. Na sastanku sa predsednikom opštine, Nikolom Vučenom, potvrdili su da će ova kompanija uložiti 24 miliona evra i uposliti hiljadu radnika

Delegacija korejske kompanije Kyungshin Cables danas je posetila Smederevsku Palanku. Na sastanku sa predsednikom opštine, Nikolom Vučenom, potvrdili su  da će ova kompanija uložiti 24 miliona evra i uposliti hiljadu radnika izgradnjom fabrike za proizvodnju elektronskih komponent  za automobilsku industriju. Fabrika će biti  izgrađena u industrijskoj zoni na Guberašu u Smederevdkoj Palanci.

 –Zahvaljujući velikom zalaganju našeg predsednika, Aleksandra Vučića, naši prijatelji iz Koreje odlučili su se da ostanu u Srbiji. Fabriku će izgraditi u Smederevskoj Palnaci u industrijskoj zoni Guberaš. Veliku zahvalnost dugujemo predsedniku Srbije za sve što je učinio za našu opštinu, a posebno na investitoru, koreanskoj kompaniji  Kyungshin Cables. Dolaskom investitora u Smederevsku Palanku naši sugrađani dobijaju  mogućnost zaposlenja, a to je od velikog značaja za budući razvoj i napredak. Predsednik, Aleksandar Vučić ispunio je svako od obećanja datih  prilikom posete našoj opštini, istakao je predsednik opštine, Nikola Vučen, nakon sastanka sa predstavnicima korejske kompanije Kyungshin Cables.

Izvor: Sajt Opštine S. Palanka i Kabnet predsednika Opštine
 


Poslednje vesti:
 
 
Postavljeno: 08.04.2020.
Do dozvole za kretanje u vreme policijskog časa i elektronskim putem
Potvrdila je premijerka Ana Brnabić
Postavljeno: 08.04.2020.
Policijski čas za vikend: Od petka u 17 časova, do ponedeljka u 5 sati ujutru
Kupovina za penzionere u petak od 4 do 7 sati
Postavljeno: 08.04.2020.
Svetski dan Roma: Čestitka Mobilnog tima za inkluziju Roma u opštini S. Palanka uz poruku - "Ostanite kod kuće"
Širom sveta obeležava se Medjunarodni dan Roma i na taj način upoznajemo se sa romskom kulturom , jezikom običajima i tradicijom, upoznajemo se s aproblemima sa kojima se suočava romska zajednica.
 


 
 
Kursna lista