Francuska 9, 11420 Smederevska Palanka
rtj@tvjasenica.rs | rtj@tvjasenica.rs
+381 (0)26 313 030
 
 
Kultura
Predstava "Povratak otkačenih" 8. marta u CZK Smederevo
Postavljeno: 03.03.2020.


Program počinje u 20 časova, a cena ulaznice je 500 dinara.

Predstava „Povratak otkačenih“, komedija/ vodvilj /mjuzikl,  nastala kao nastavak predstave „Otkačene“ koja je osvojila publiku aktuelnim temama, šarenolikim likovima prepoznatljivim iz svačije svakodnevice i uzbudljivim zapletom, donosi u Smederevo nove zgode i nezgode  porodice Jovanović koju smo upoznali u predstavi „Otkačene“. Rađena po tekstu Slavice Ljujić, a u režiji Monike Romić, predstava „Povratak otkačenih“ će biti izvedena u Velikoj dvorani Centra za kulturu Smederevo u nedelju, 8. marta sa početkom u 20 sati. U glumačkoj ekipi su Monika Romić, Boris Milivojević, Slavica Ljujić, Jovana Mladenović, Aleksandar Kojić i Danica Radulović, sa specijalnim gostom iz ofa, Miloradom Milinkovićem. 
 
Prema rečima autora, “Povratak otkačenih“  je nova predstava u kojoj se obrađuju vreme u kojem živimo i problemi sa kojima se nosimo, kroz prizmu junaka. Dve sestre Zaga i Beba, od ranije poznate publici,  stavljene su pred nove izazove, koji su u tesnoj vezi sa onim što je u našem društvu predstavljeno kao tabu ili opšteprihvaćeno društveno ponašanje. Sklonost ka pogrešnom izboru naše junakinje odvodi na pogrešan put kojim one sigurno koračaju. Da li će odustati od svojih ciljeva? Da li će se povinovati opšteprihvaćenim normama? Da li će preispitati svoje postupke? Da li će zbog ljubavi odustati od svojih principa? To su pitanja sa kojima suočava ovaj komad koji se dotiče  najrazličitijih problema kroz koje prolaze žene danas u poslovnom, muško-ženskom, porodičnom, kao i prijateljskom odnosu.

Osim toga, predstava dočarava podršku, ljubav i sigurnost koje čine odnos unutar porodice Jovanović, kao i šale na međusobni račun kao sastavni deo njihovih života još od vremena najranijeg detinjstva i njihov specifičan odgovor na sve probleme koji ih okružuju.

Cena ulaznice je 500 dinara.


Poslednje vesti:
 
 
Postavljeno: 12.07.2020.
Petrovdan: Praznik posvećen apostolima Petru i Pavlu
Petrovdan je crkveni i narodni praznik koji se slavi 12. jula
Postavljeno: 11.07.2020.
Naredba Opštinskog štaba vanredne situacije u Velikoj Plani: Zabrana održavanja svih manifestacija na otvorenom prostoru
Zbog pogoršanja epidemiološke situacije i širenja virusa Covid-19
Postavljeno: 11.07.2020.
Stupila na snagu nova pravila i obaveze za poslodavce i zaposlene zbog epidemije Covida-19
Distanca među zaposlenima, dodatne smene, stroga higijena, uputstva o preventivnim merama, ali i posebna pravila u slučaju pojave pozitivnih slučajeva u kompaniji, samo su neke od mera, ukoliko se ne poštuju paprene su kazne.
 


 
 
Kursna lista