Francuska 9, 11420 Smederevska Palanka
rtj@tvjasenica.rs | rtj@tvjasenica.rs
+381 (0)26 313 030
 
 
Kultura
Humanitarni koncert "Srce za Luku" 11. marta u CZK Smederevo
Postavljeno: 10.03.2020.


Program počinje u 19 časova, a cena ulaznice je 200 dinara.

Humanitarni koncert kulturno-umetničkih društava grada Smedereva „Srce za Luku“ biće održan u sredu, 11. marta u Velikoj dvorani Centra za kulturu Smederevo, sa početkom u 19 sati. Cilj programa je doprinos u prikupljanju novčanih sredstava za lečenje Luke Petrovića Jovanovića iz Osipaonice koji pati od teškog malignog oboljenja, osteosarkoma. Borba sa tom bolešću uključuje operaciju u inostrastvu koja zahteva znatna finansijska sredstva. 

Cena ulaznice je 200 dinara, a u programu učestvuju Kud „Osmeh" Udovice, Kud „Kolarac" iz Kolara, Kud „Vranovo" iz Vranova,  Tamburaški orkestar „Moravska tambura" Saraorci, Kud „Lipe" iz Lipa, Kud „Žika Lazić" Lugavčina,  Kud „Radinac" iz Radinca,  Kud „Malo Orašje" iz  Malog Orašja,  Kud „Branislav Nušić" Skobalj, Kud „Vrbovački opanak" Vrbovac,  Kud „Veljko Dugošević" Mala Krsna,  Kud „Kantakuzina" Smederevo, Kud „Ratko Matić Rale" Saraorci,  Kud "Vuk Karadžić" Osipaonica i  ANIP Smederevo.


Poslednje vesti:
 
 
Postavljeno: 08.04.2020.
Do dozvole za kretanje u vreme policijskog časa i elektronskim putem
Potvrdila je premijerka Ana Brnabić
Postavljeno: 08.04.2020.
Policijski čas za vikend: Od petka u 17 časova, do ponedeljka u 5 sati ujutru
Kupovina za penzionere u petak od 4 do 7 sati
Postavljeno: 08.04.2020.
Svetski dan Roma: Čestitka Mobilnog tima za inkluziju Roma u opštini S. Palanka uz poruku - "Ostanite kod kuće"
Širom sveta obeležava se Medjunarodni dan Roma i na taj način upoznajemo se sa romskom kulturom , jezikom običajima i tradicijom, upoznajemo se s aproblemima sa kojima se suočava romska zajednica.
 


 
 
Kursna lista