Francuska 9, 11420 Smederevska Palanka
rtj@tvjasenica.rs | rtj@tvjasenica.rs
+381 (0)26 313 030
 
 
Kultura
Humanitarni koncert "Srce za Luku" 11. marta u CZK Smederevo
Postavljeno: 10.03.2020.


Program počinje u 19 časova, a cena ulaznice je 200 dinara.

Humanitarni koncert kulturno-umetničkih društava grada Smedereva „Srce za Luku“ biće održan u sredu, 11. marta u Velikoj dvorani Centra za kulturu Smederevo, sa početkom u 19 sati. Cilj programa je doprinos u prikupljanju novčanih sredstava za lečenje Luke Petrovića Jovanovića iz Osipaonice koji pati od teškog malignog oboljenja, osteosarkoma. Borba sa tom bolešću uključuje operaciju u inostrastvu koja zahteva znatna finansijska sredstva. 

Cena ulaznice je 200 dinara, a u programu učestvuju Kud „Osmeh" Udovice, Kud „Kolarac" iz Kolara, Kud „Vranovo" iz Vranova,  Tamburaški orkestar „Moravska tambura" Saraorci, Kud „Lipe" iz Lipa, Kud „Žika Lazić" Lugavčina,  Kud „Radinac" iz Radinca,  Kud „Malo Orašje" iz  Malog Orašja,  Kud „Branislav Nušić" Skobalj, Kud „Vrbovački opanak" Vrbovac,  Kud „Veljko Dugošević" Mala Krsna,  Kud „Kantakuzina" Smederevo, Kud „Ratko Matić Rale" Saraorci,  Kud "Vuk Karadžić" Osipaonica i  ANIP Smederevo.


Poslednje vesti:
 
 
Postavljeno: 12.07.2020.
Petrovdan: Praznik posvećen apostolima Petru i Pavlu
Petrovdan je crkveni i narodni praznik koji se slavi 12. jula
Postavljeno: 11.07.2020.
Naredba Opštinskog štaba vanredne situacije u Velikoj Plani: Zabrana održavanja svih manifestacija na otvorenom prostoru
Zbog pogoršanja epidemiološke situacije i širenja virusa Covid-19
Postavljeno: 11.07.2020.
Stupila na snagu nova pravila i obaveze za poslodavce i zaposlene zbog epidemije Covida-19
Distanca među zaposlenima, dodatne smene, stroga higijena, uputstva o preventivnim merama, ali i posebna pravila u slučaju pojave pozitivnih slučajeva u kompaniji, samo su neke od mera, ukoliko se ne poštuju paprene su kazne.
 


 
 
Kursna lista