Francuska 9, 11420 Smederevska Palanka
rtj@tvjasenica.rs | rtj@tvjasenica.rs
+381 (0)26 313 030
 
 
Ekonomija
Ministarstvo građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture: Obustava svih komercijalnih međunarodnih letova sa i ka beogradskom aerodromu
Postavljeno: 19.03.2020.


Aerodrom ”Nikola Tesla” neće biti zatvoren tokom vanrednog stanja uvedenog zbog širenja virusa COVID-19, ali da će, na osnovu odluke Vlade, biti privremeno obustavljeni svi komercijalni međunarodni letovi sa ovog aerodroma i ka njemu.

Ministarstvo građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Vlade Republike Srbije saopštilo je da Aerodrom ”Nikola Tesla” neće biti zatvoren tokom vanrednog stanja uvedenog zbog širenja virusa COVID-19, ali da će, na osnovu današnje odluke Vlade, u 12 časova biti privremeno obustavljeni svi komercijalni međunarodni letovi sa ovog aerodroma i ka njemu.
 
Međunarodni granični prelaz na Aerodromu ”Nikola Tesla”, odlukom Vlade, biće privremeno zatvoren od danas, 19. marta.
 
Ovaj aerodrom u Beogradu ostaje otvoren za sve humanitarne letove i kargo saobraćaj, a vazdušni prostor Srbije ostaje otvoren za sve prelete.
 
Preporuka putnicima je da se za detaljnije informacije o načinu ostvarivanja svojih prava obrate avio-kompaniji, navodi se u saopštenju.

Izvor: Vlada Srbije
foto: Vlada Srbije


Poslednje vesti:
 
 
Postavljeno: 12.07.2020.
Petrovdan: Praznik posvećen apostolima Petru i Pavlu
Petrovdan je crkveni i narodni praznik koji se slavi 12. jula
Postavljeno: 11.07.2020.
Naredba Opštinskog štaba vanredne situacije u Velikoj Plani: Zabrana održavanja svih manifestacija na otvorenom prostoru
Zbog pogoršanja epidemiološke situacije i širenja virusa Covid-19
Postavljeno: 11.07.2020.
Stupila na snagu nova pravila i obaveze za poslodavce i zaposlene zbog epidemije Covida-19
Distanca među zaposlenima, dodatne smene, stroga higijena, uputstva o preventivnim merama, ali i posebna pravila u slučaju pojave pozitivnih slučajeva u kompaniji, samo su neke od mera, ukoliko se ne poštuju paprene su kazne.
 


 
 
Kursna lista