Francuska 9, 11420 Smederevska Palanka
rtj@tvjasenica.rs | rtj@tvjasenica.rs
+381 (0)26 313 030
 
 
Društvo
Penzioneri u S. Palancii od rane zore u kupovini
Postavljeno: 22.03.2020.


Komandant Štaba za vanredne situacije, Nikola Vučen jutros je sa članovima Štaba, volonterima i policijskim službenicima bio je na licu mesta, ispred prodajnih objekata

Starijim građanima od 65 godina jutros je omogućena kupovina namirnica u periodu od 04.00 do 07.00 sati. Za tu namenu jutros je otvoreno oko dvadeset prodavnica na području opštine Smederevska Palanka. Komandant Štaba za vanredne situacije,  Nikola Vučen jutros je sa članovima Štaba, volonterima  i policijskim službenicima bio je na licu mesta, ispred prodajnih objekata. Kako je izjavio, interesovanje za kupovinom starijih građana bilo je veliko, a organizacija dobra.
 
-Jutros smo bili sa našim penzionerima. Hvala im što su ispoštovali sve preporuke i savete kako da se ponašaju u ovakvim trenucima. Hvala Ministarstvu unutrašnjih poslova Republike Srbije - Policijskoj stanici u Smederevskoj Palanci na pažnji i pomoći koju su pružili našim penzionerima. Hvala svim taksistima Udruženja „Žuti taksi“ koji su učestvovali u sprovođenju ove akciji i koji su besplatno vozili naše najstarije građane, istakao je Vučen rano jutros.
 
Zbog zabrane kretanja starijim građanima, usled rizika od zaraze koronavirusom, omogućeno je da nedeljom u ranim jutarnjim satima kupuju. Penzionerima su na ulazu u prodavnice deljene maske i rukavice.

Izvor i foto: smederevskapalanka.rs


Poslednje vesti:
 
 
Postavljeno: 04.04.2020.
Tragedija U S. Palanci: Majka u snu ugušila dvomesečnu bebu
Kako prenose Večernje novosti majka S.K.(20) nenamernu u snu ugušila svoje dete, koje je spavalo u krevetu između roditelja
Postavljeno: 04.04.2020.
Prvi slučaj koronavirusa u Topoli
Reč je o osobi koja živi u Kragujevcu, a prijavljena je u Topoli
Postavljeno: 04.04.2020.
Pet novih žrtava Covida-19 u Srbiji: Ukupno 1624 zaražena lica, 148 novih slučajeva
Testirano 645 ljudi
 


 
 
Kursna lista