Francuska 9, 11420 Smederevska Palanka
rtj@tvjasenica.rs | rtj@tvjasenica.rs
+381 (0)26 313 030
 
 
Društvo
Održana hitna sednica Opštinskog štaba za vanredne situacije: Oformljen stručno-operativni tim za SOS-psihološku pomoć građanima
Postavljeno: 22.03.2020.


Stručno operativni tim, kojim rukovidi dr Snežana Bajović specijalista neuropshijatrije, sačinjavaju psiholozi i pedagozi svih nadležnih institucija

Opštinski štab za vanredne situacije, na današnjoj hitnoj sednici, oformio je stručno- operativni tim za SOS – psihološku pomoć građanima na teritoriji opštine Smederevska Palanka.

Stručno operativni tim sačinjavaće svi psiholozi i pedagozi zaposleni u osnovnim školama, psiholozi Doma zdravlja, Opšte bolnice „Stefan Visoki“ i psiholozi i pedagozi Centra za socijalni rad. Timom će rukovoditi dr Snežana Bajović, lekar specijalista neuropsihijatrije.

Sedište Tima je u zgradi opštine Smederevska Palanka. Za potrebe stručno- operativnog tima otvorena je posebna telefonska linija sa brojem 0800-000-208. 


Poslednje vesti:
 
 
Postavljeno: 08.04.2020.
Do dozvole za kretanje u vreme policijskog časa i elektronskim putem
Potvrdila je premijerka Ana Brnabić
Postavljeno: 08.04.2020.
Policijski čas za vikend: Od petka u 17 časova, do ponedeljka u 5 sati ujutru
Kupovina za penzionere u petak od 4 do 7 sati
Postavljeno: 08.04.2020.
Svetski dan Roma: Čestitka Mobilnog tima za inkluziju Roma u opštini S. Palanka uz poruku - "Ostanite kod kuće"
Širom sveta obeležava se Medjunarodni dan Roma i na taj način upoznajemo se sa romskom kulturom , jezikom običajima i tradicijom, upoznajemo se s aproblemima sa kojima se suočava romska zajednica.
 


 
 
Kursna lista