Francuska 9, 11420 Smederevska Palanka
rtj@tvjasenica.rs | rtj@tvjasenica.rs
+381 (0)26 313 030
 
 
Društvo
OŠ HRŠ u S. Palanci: Nastava na daljinu funkcioniše bez problema, pohvale za učenike, roditelje i nastavnike
Postavljeno: 23.03.2020.


Iz OŠ HRŠ u S. Palanci dobili smo saopštenje, koje je uputio, učenicima i roditelima, direktor ove ustanove Miroslav Mihajlović:

"Ovih dana našli smo se u vrlo teškoj i, svima nama, novoj situaciji koju niko nije želeo, ali, eto, neke stvari dešavaju se, naravno, i protiv naše volje.
Ipak, nastava u našoj školi, kao ni u drugim školama nije obustavljena. Koristimo sva raspoloživa sredstva i svoje znanje da deca što manje trpe, da idu napred, da uče. Naši nastavnici su obučeni i održavaju nastavu putem Gugl učionice, a tu je i vajber, kao i program na RTS-u, zahavljujući Ministarstvu prosvete. Istovremeno, ovo je dobra prilika da naši učenici svoje informatičko znanje upotrebe na koristan i pravi način.
I ovom prilikom pokazujemo da smo najbolji stručan tim i samo tako zajedno se borimo za napredak naše dece.
           Hvala svima vama, učenicima i roditeljima, na strpljenju i razumevanju. Prva nedelja ovakvog načina rada je prošla, a pred nama ih je još nekoliko do završetka školske godine. Zato budimo uporni, odlučni i vredni, ovo je dobra prilika da se kao roditelji i porodica malo više posvetimo svojoj deci.
Ako postoji nešto nejasno, a tiče se vaše dece i naše saradnje, bez ustručavanja se obratite odeljenjskom starešinama za pomoć.
           Dok traje ovakva situaciaja, pridržavajmo se svi zajedno preporuka naših lekara i Ministarstva zdravlja, kako bismo se, sa što manje gubitaka i štete vratili normalnim uslovima rada i uobičajenom načinu života, jer zdravlje nam je, kao što svi znamo, najvažnije.
           Hvala, još jednom, učenicima i roditeljima, ali i svim mojim kolegama profesorima i stručnim saradnicima, koji daju sve od sebe i maksimalno se angažuju da se školovanje naše dece redovno odvija. "


Poslednje vesti:
 
 
Postavljeno: 04.04.2020.
Tragedija U S. Palanci: Majka u snu ugušila dvomesečnu bebu
Kako prenose Večernje novosti majka S.K.(20) nenamernu u snu ugušila svoje dete, koje je spavalo u krevetu između roditelja
Postavljeno: 04.04.2020.
Prvi slučaj koronavirusa u Topoli
Reč je o osobi koja živi u Kragujevcu, a prijavljena je u Topoli
Postavljeno: 04.04.2020.
Pet novih žrtava Covida-19 u Srbiji: Ukupno 1624 zaražena lica, 148 novih slučajeva
Testirano 645 ljudi
 


 
 
Kursna lista