Francuska 9, 11420 Smederevska Palanka
rtj@tvjasenica.rs | rtj@tvjasenica.rs
+381 (0)26 313 030
 
 
Društvo
Nikola Vučen, predsednik opštine: Zbog vremenskih uslova obustavlja se redovna dezinfekcija ulica, počinje tretiranje stambenih zgrada
Postavljeno: 23.03.2020.
Dezinfekcija stambenih zgrada podrazumeva tretiranje hodnika, gelendera, liftova i svih površina od najvišeg ka najnižem spratu

Zbog najavljenih vremenskih prilika i snežnih padavina koje su prognozirane za naredne dane, obustavlja se dezinfekcija ulica u Smederevskoj Palanci. To je zaključak sa večerašnjeg sastanka koji je održan između opštinskog rukovodstva i firmi koje su nadležne za obavljenje ove delatnosti u vanrednom stanju. O tome je javnost, putem svoj zvaničnog Fejsbuk profila, obavestio komandant Štaba za vanredne situacije i predsednik opštine Smederevska Palanka, Nikola Vučen. Njegovo saopštenje prenosimo u celosti:

"Poštovani sugrađani,
Na sastanku koji smo večeras održali sa JKP Vodovod i firmom Niskogradnja odlučili smo da u narednih nekoliko dana, tj dok god to ne dozvole vremenske prilike obustavimo dezinfekciju ulica.Obzirom da su kolovozi mokri i da je temperatura vazduha niska, uslovi za spoljašnju dezinfekciju nisu pogodni. Sve raspoložive resurse u narednih nekoliko dana usmerićemo ka stambenim zgradama.

Naime vršiće se dezinfekcija ulaza stambenih zgrada. Dezinfekcija će podrazumevati tretiranje hodnika, gelendera, liftova i svih površina od najvišeg ka najnižem spratu.Dezinfekcija će se vršiti ručnim pumpama - prskalicama za voće. Atomizere koje imamo zbog izduvnih gasova ne smemo koristiti. Molim sve sugrađane za razumevanje i saradnju , potrudićemo se da u narednih nekoliko dana odradimo dezinfekcuju svih stambenih zgrada.
Hvala."Poslednje vesti:
 
 
Postavljeno: 08.04.2020.
Do dozvole za kretanje u vreme policijskog časa i elektronskim putem
Potvrdila je premijerka Ana Brnabić
Postavljeno: 08.04.2020.
Policijski čas za vikend: Od petka u 17 časova, do ponedeljka u 5 sati ujutru
Kupovina za penzionere u petak od 4 do 7 sati
Postavljeno: 08.04.2020.
Svetski dan Roma: Čestitka Mobilnog tima za inkluziju Roma u opštini S. Palanka uz poruku - "Ostanite kod kuće"
Širom sveta obeležava se Medjunarodni dan Roma i na taj način upoznajemo se sa romskom kulturom , jezikom običajima i tradicijom, upoznajemo se s aproblemima sa kojima se suočava romska zajednica.
 


 
 
Kursna lista