Francuska 9, 11420 Smederevska Palanka
rtj@tvjasenica.rs | rtj@tvjasenica.rs
+381 (0)26 313 030
 
 
Društvo
Policijska uprava Smederevo: Do 26. marta podnete 22 krivične prijave i 51 zahtev za pokretanje prekšajnog postupka u vanrednom stanju
Postavljeno: 27.03.2020.


Kazne za kršenje zabrane kretanja i samoizolacije

U saopštenju Oolicijske uprave u Smederevu se navodi:

"Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Smederevu su od 18. marta, kada je stupila na snagu Naredba o ograničenju i zabrani kretanja lica na teritoriji Republike Srbije, do 26. marta podneli 51 zahtev za pokretanje prekršajnog postupka zbog kršenja ove Naredbe.

U istom periodu policija je podnela 22 krivične prijave protiv građana za koje se sumnja da su izvršili krivično delo nepostupanje po zdravstvenim propisima za vreme epidemije, tako što nisu poštovali mere samoizolacije.
 
Policija apeluje na građane da poštuju propisane mere, jer se u suprotnom suočavaju sa procesuiranjem po skraćenom postupku i strogim novčanim i zatvorskim kaznama."


Poslednje vesti:
 
 
Postavljeno: 05.06.2020.
Dan i slava Ministarstva unutrašnjih poslova i Dan policije obeleženi u Policijskoj stanici u Smederevskoj Palanci(VIDEO)
Odata počast stradalim policijcima, koji su izgubili živor obavljajući svoje radne zadatke
Postavljeno: 05.06.2020.
Zvanično završena sezona u Drugoj ligi Srbije: Košarkaši palanačke Mladosti na šestom mestu
Naredne sezone u Drugoj ligi Srbije dve grupe po osam timova
Postavljeno: 05.06.2020.
5. jun - Svetski dan zaštite životne sredine
Cilj obeležavanja je promena ekološke svesti vlada, privrede i stanovništva u celini, u pravcu odgovornijeg ponašanja prema svom okruženju.
 


 
 
Kursna lista