Francuska 9, 11420 Smederevska Palanka
rtj@tvjasenica.rs | rtj@tvjasenica.rs
+381 (0)26 313 030
 
 
Sport
Fudbalski savez Podunavskog okruga donirao hiljadu zaštitnih maski zdravstvenim ustanovama u Smederevu, Palanci i V. Plani
Postavljeno: 03.04.2020.
Maske uručene zdravstveni ustanovama

Pandemija virusa COVID – 19 dovela je u stanje opšte mobilizacije celu svetsku javnost i brigu za svaki ljudski život. Sekretarijat Fudbalskog saveza Podunavskog okruga, doneo je odluku da pomogne zdravstvenom sistemu, državi i građanima, izdovojena su novčana sredstva za kupovinu hiljadu zaštitnih maski.

Danas su maske uručene Opštoj bolnici 
Sveti Luka u Smederevu, Opštoj bolnici Stefan Visoki u Smederevskoj Palanci i 
Domu zdravlja Dr Milan – Bane Đorđević u Velikoj Plani.

Ispred FS Podunavskog okruga, bolnici u Smederevu maske je uručio Jovan Beč. U Smederevskoj Palanci, Zoran Predojević potpredsednik saveza, maske je uručio Štabu za vanrede situacije, iz koga će maske da budu prosleđene bolnici. Aleksandar Bogdanović, zamenik predsednika saveza, maske je uručio Domu zdravlja u Velikoj Plani.

U borbu sa virusom, uključeni su i igrači, treneri, rukovodstva klubova, oni su u svojim Mesnim zajednicama članovi štabova za vanredne situacije, imaju zadatak da obilaze građane, koji zbog godina starosti imaju zabranu kretanja.

Fudbalski savez Podunavskog okruga, apeluje na sve aktere fudbalske igre da se pridržavaju socijalnog distanciranja, kako bi ovu pošast pobedili što pre i vratili se zelenim terenima. Budimo odgovorni, do konačne pobede!

Tekst: N. Pavlović


Poslednje vesti:
 
 
Postavljeno: 05.06.2020.
Zvanično završena sezona u Drugoj ligi Srbije: Košarkaši palanačke Mladosti na šestom mestu
Naredne sezone u Drugoj ligi Srbije dve grupe po osam timova
Postavljeno: 05.06.2020.
5. jun - Svetski dan zaštite životne sredine
Cilj obeležavanja je promena ekološke svesti vlada, privrede i stanovništva u celini, u pravcu odgovornijeg ponašanja prema svom okruženju.
Postavljeno: 04.06.2020.
EPS Distribucija: Najavljena isključenja za petak, 5. jun i nedelju 7. jun
Bez struje delovi palanačke opštine i grada
 


 
 
Kursna lista