Francuska 9, 11420 Smederevska Palanka
rtj@tvjasenica.rs | rtj@tvjasenica.rs
+381 (0)26 313 030
 
 
Društvo
Štab za vanredne situacije opštine Smederevska Palanka: Uputstvo o preduzimanju preventivnih mera zaštite od Korona virusa
Postavljeno: 05.04.2020.


Opštinski štab je izradio postere po preporuci lekarske komore Srbije

Predsednik opštine Smederevska Palanka i komandant Štaba Nikola Vučen, obavestio je javnost putem svog zvaničnog profila na društvenoj mreži Fejsbuk, da su od sutra za sve stambene zajednice dostupni posteri sa uputstvom kako se zaštiti prilikom izlaska i ulaska u svoje domove u cilju suzbijanja širenja Korona virusa. Njegovo obaveštenje prenosimo u celosti.


"Poštovani sugrađani,

U cilju preventivnih mera suzbijanja širenja ovog opasnog virusa štab za vandredne situacije je odradio postere po preporuci lekarske komore Srbije o postupcima prilikom izlaska i ulaska u svoje domove.

Molimo vas da se pridržavate ovih mera, mi se trudimo na sve načine da vam obezbedimo sva upustva i činimo sve napore da prođemo sa što manje posledica. Molim sve građane koji žive u zgradama da pošalju po jedno mlađe lice koje će preuzeti postere i nalepiti na oglasnim tablama i ulaznim vratima zgrada.Posteri će od sutra ujutru moći da se preuzmu na portirnici Opštine.

Želim svima puno zdravlja i neka nas Bog čuva."


 Poslednje vesti:
 
 
Postavljeno: 05.06.2020.
Dan i slava Ministarstva unutrašnjih poslova i Dan policije obeleženi u Policijskoj stanici u Smederevskoj Palanci(VIDEO)
Odata počast stradalim policijcima, koji su izgubili živor obavljajući svoje radne zadatke
Postavljeno: 05.06.2020.
Zvanično završena sezona u Drugoj ligi Srbije: Košarkaši palanačke Mladosti na šestom mestu
Naredne sezone u Drugoj ligi Srbije dve grupe po osam timova
Postavljeno: 05.06.2020.
5. jun - Svetski dan zaštite životne sredine
Cilj obeležavanja je promena ekološke svesti vlada, privrede i stanovništva u celini, u pravcu odgovornijeg ponašanja prema svom okruženju.
 


 
 
Kursna lista