Francuska 9, 11420 Smederevska Palanka
rtj@tvjasenica.rs | rtj@tvjasenica.rs
+381 (0)26 313 030
 
 
Društvo
Predsednik opštine Smederevska Palanka Nikola Vučen: Počinje izgradnja fabrike Korejskog investitora
Postavljeno: 09.05.2020.


Očekuje se da narednih dana kamen temeljac za novu fabriku postavi predsednik Republike Aleksandar Vučić, najavio je Vučen

Predsednik opštine Smederevska Palanka, Nikola Vučen, obavestio je javnost putem svog zvaničnog profila na društvenoj mreži Fejsbuk da se narednih dana očekuje početak radova na izgradnji nove fabrike Korejskog investitora u industrijskoj zoni "Guberaš". On je takođe najavio da će kamen temeljac za novu fabriku postaviti predsednik Srbije Aleksandar Vučić. Njegovo saopštenje prenosimo u celosti:

"
Poštovani sugrađani,
Sa velikim zadovoljstvom želim da vas obavestim da ćemo za samo nekoliko dana postati najveće gradilište u ovom delu Srbije. Na ovom mestu je do pre samo godinu dana bilo smetlište, deponija koja je ružila ulazak u našu Opštinu. Jer, nažalost, jedino što je od prethodne vlasti ostalo su deponije i smetlišta.
Naša želja i politika je da vratimo Palanku na industrijsku kartu, gde joj je i mesto. Za samo nekoliko dana počinje investicija koju smo dugo čekali, počinje izgradnja fabrike koja će obezbediti 1000 radnih mesta za naše građane.
Na ovom mestu , za godinu dana radiće 1000 naših Palančana. Svoje mesto pod krovom fabrike koja će biti jedinstvena u Srbiji , pronaći će mnogo mladih inžinjera i drugih struka koji će zajedno sa našim prijateljima iz kompanije Kjungšin Kejbl graditi budućnost u automobilskoj elektro - industriji.
Sa velikim zadovoljstvom očekujemo posetu našeg predsednika, Aleksandra Vučića, da postavi kamen temeljac i još jednom potvrdi da je Smederevska Palanka na pravom putu i da ćemo se zajedno boriti da gradimo našu budućnost i budućnost naše dece."Poslednje vesti:
 
 
Postavljeno: 05.06.2020.
PO Lasta u S. Palanci: Autobuski red vožnje za dane vikenda
Zs sve kategorije putnika
Postavljeno: 05.06.2020.
Elektrodistribucija: U nedelju 7. juna od 9 do 10 časova bez struje potrošači u širem centru S. Palanke
Raztlog su radovi na mreži
Postavljeno: 05.06.2020.
Početak radova na rekonstrukciji OB "Stefan Visoki" u Palanci uz prisustvo ministra zdravlja Zlatibora Lončara
Tom prilikom Bolnici će biti uručena donacija medicinske opreme koju je obezbedio južnokorejski investitor, kompanija Kyungshin Cables
 


 
 
Kursna lista