Francuska 9, 11420 Smederevska Palanka
rtj@tvjasenica.rs | rtj@tvjasenica.rs
+381 (0)26 313 030
 
 
Društvo
Nikola Vučen: Otvaraju se ambulante Doma zdravlja u Maloj Plani i Baničini
Postavljeno: 20.05.2020.


Ambulanta u Maloj Plani radiće utorkom od 8 do 12 časova, dok će ambulanta u Baničini raditi svake srede u vremenu od 7 do 12:30h

Predsednik opštine Smederevska Palanka Nikola Vučen, objavio je na svom zvaničnom profilu na društvenoj mreži Fejbuk da se u narednom periodu očekuje otvaranje dve seoske ambulante u mesnim zajednicama Mala Plana i Baničina. Njegovo saopštenje prenosimo u celosti:

"Poštovani sugrađani,

Briga o zdravlju stanovništva oduvek je jedan od naših prioriteta. U skladu sa tim principima a u dogovoru sa Ministarstvom zdravlja i Domom zdravlja Smederevska Palanka odlučeno je da se otvore dve seoske ambulante Mala Plana i Baničina.

Ambulanta Mala Plana će biti otvorena svakog utorka od 8h do 12h, dok će ambulanta u Baničina biti otvorena svake srede od 7h do 12h i 30min. Tom prilikom će naši sugrađani moći da urade preventivne preglede, merenje krvnog pritiska, šećera u krvi, pregled srca i pluća. Svakako se mogu javiti i svi oni koji imaju neki zdravstveni probleme a lekar će proceniti da li će biti zbrinut ambulantno ili upućen na dalje preglede. U dogovoru sa Domom zdravlja verujem da će ovo postati stalna praksa, ukoliko za tim pregledima postoji potreba".Poslednje vesti:
 
 
Postavljeno: 02.06.2020.
Dom zdravlja u S. Palanci: Obavlja se testiranje na lični zahtev, serološki i PCR testovi
Testiranja u laboratoriji Doma zdravlja i Covid ambulanti
Postavljeno: 02.06.2020.
Na zvaničnom sajtu opštine Smederevska Palanka objavljena procedura za predlaganje imena za novo dečije igralište
Konkurs je prvenstveno namenjen našim najmlađim sugrađanima
Postavljeno: 02.06.2020.
700.000 dinara od ministarstva kulture za Arhiv "Veroslava Veljašević"
U pitanju je realizacija 2 projekta
 


 
 
Kursna lista