Francuska 9, 11420 Smederevska Palanka
rtj@tvjasenica.rs | rtj@tvjasenica.rs
+381 (0)26 313 030
 
 
Društvo
Ministar Knežević uputio čestitku predsedniku opštine Nikoli Vučenu povodom početka izgradnje fabrike u Palanci
Postavljeno: 29.05.2020.


Hvala na gestu podrške, želim Vam uspešan rad, dobro zdravlje i ličnu sreću, naveo je, između ostalog, Vučen u odgovoru

Ministar privrede u Vladi Srbije, Goran Knežević uputio je čestitku predsedniku opštine, Nikoli Vučenu povodom polaganja kamena temeljca i početka izgradnje fabrike u Smederevskoj Palanci.

Ministar je u čestitki, pored ostalog, naveo da će se ovom investicijom ubrzati i obezbediti kontinuirani ekonomski razvoj privrede i bolji standard građana Smederevske Palanke.

“Videvši posvećenost u radu i brizi o građanima, Vas i Vaših saradnika, duboko verujem da ćemo imati čime da se ponosimo veoma brzo”, stoji u čestitki ministra Kneževića.
 
Na čestitki se srdačno zahvalio i predsednik opštine, Nikola Vučen:

”Zahvaljujem na upućenoj čestitki, povodom postavljanja kamena-temeljca za novu fabriku u našoj Opštini. Dozvolite mi, takođe, da ovom prilikom, u ime Opštine, i u svoje ime, i ja Vama uputim reči zahvalnosti, na značajnom doprinosu u realizaciji saradnje sa kompanijom Kyunghshin Cable.

Vaša podrška da Smederevska Palanka ponovo postane prosperitetan industrijski centar, i povernje prema lokalnoj samoupravi naše opštine, takođe, predstavljaju podstrek i ohrabrenje. Žao nam je što niste prisustvovali ceremoniji. U svakom slučaju, u našoj sredini ste uvek dobrodošli, kao član Vlade, i kao naš prijatelj.

Hvala Vam na ovom gestu podrške, i lepim željama koje ste mi uputili. Želeći Vam uspešan rad, dobro zdravlje i ličnu sreću, srdačno Vas pozdravljam”, navodi se u odgovoru predsednika palanačke opštine Nikole Vučena.

IZVOR: http://smederevskapalanka.rs


Poslednje vesti:
 
 
Postavljeno: 03.07.2020.
Nikola Vučen, predsednik opštine Smederevska Palanka: Lokalna samouprava će nadokanditi štetu koje je prouzrokovalo današnje nevreme
U popodnevnim satima na teritoriji opštine Smederevska Palanka palo je između 40 i 50 l kiše po m2 za kratak vremenski period, naveo je čelnik naše opštine
Postavljeno: 03.07.2020.
Palanački SUBNOR će obeležiti 4. jul- Dan borca
Polaganje venaca u Palanci i u Azanji
Postavljeno: 03.07.2020.
Upis učenika u srednje škole: Zvanična lista želja 6. jula, raspored po školama biće poznat 8. jula
Prvi upisni krug počinje 9. jula
 


 
 
Kursna lista