Francuska 9, 11420 Smederevska Palanka
rtj@tvjasenica.rs | rtj@tvjasenica.rs
+381 (0)26 313 030
 
 
Društvo
Predsednik opštine Nikola Vučen i načelnik Podunavskog okruga Nebojša Pavlović obišli završne radove na rekonstrukciji terena u OŠ "Olga Milošević"
Postavljeno: 04.06.2020.


Radove, koji su iznosili oko 1.5 miliona dinara, finansirali su lokalna samouprava i ova obrazovna ustanova

U OŠ "Olga Milošević" okončani su radovi na rekonstrukciji terena za male sportove, koji je presvučen sportskom multifunkcionalnom gumenom podlogom. Teren, koji će koristiti učenici ove obrazovne ustanove, sportski klubovi i rekreativci, danas su obišli predsednik palanačke opštine Nikola Vučen i načelnik Podunavskog okruga Nebojša Pavlović.

U pitanju je teren sa podlogom koja će umanjiti rizik od povreda i stvoriti optimalne uslove za uspešna i bezbedna sportska takmičenja. Radove, koji su iznosili oko 1,5 miliona dinara, finansirali su lokalna samouprava i OŠ "Olga Milošević".


Poslednje vesti:
 
 
Postavljeno: 03.07.2020.
Nikola Vučen, predsednik opštine Smederevska Palanka: Lokalna samouprava će nadokanditi štetu koje je prouzrokovalo današnje nevreme
U popodnevnim satima na teritoriji opštine Smederevska Palanka palo je između 40 i 50 l kiše po m2 za kratak vremenski period, naveo je čelnik naše opštine
Postavljeno: 03.07.2020.
Palanački SUBNOR će obeležiti 4. jul- Dan borca
Polaganje venaca u Palanci i u Azanji
Postavljeno: 03.07.2020.
Upis učenika u srednje škole: Zvanična lista želja 6. jula, raspored po školama biće poznat 8. jula
Prvi upisni krug počinje 9. jula
 


 
 
Kursna lista