Francuska 9, 11420 Smederevska Palanka
rtj@tvjasenica.rs | rtj@tvjasenica.rs
+381 (0)26 313 030
 
 
Društvo
EPS Distribucija: Najavljena isključenja za petak, 5. jun i nedelju 7. jun
Postavljeno: 04.06.2020.


Bez struje delovi palanačke opštine i grada

Iz palanačke Elektrotistribucije obaveštavaju građane da će u petak, 5. juna, u vremenu od 9 do 10 časova bez napajanja električnom energijom (uz moguće ranije uključenje) ostati potrošači u Goloboku, Stublini i Grčcu (osim traforeona Medvednjak i Milutinovići), zatim u traforeonima Strugara (Ignjatovići) u Glibovcu, Čairovići i Mihajlovići u Dobrom Dolu kao i traforeoni u Azanji: Novakovići, Vitići, Predevac, Pekići i Bezevac. Razlog su radovi na mreži.

U nedelju, 7. juna, takođe u vremenu od 9 do 10 časova, bez napajanja elektičnom energijom, zbog neophodnih radova unutar trafostanice "Palanka 1" biće potrošači u širem centru grada odnosno u sledećim traforeonima:

Zanatski centar (u Šulejićevoj ulici), ulice Cvijićeva, Vojvode Stepe i okolne, soliter Rudnik, Vuka Karadžića, 7. juli (Goša Solko), Elektromorava (ulica Radmile Šišković), zgrada Voćar, zgrada Penzioner, Trkotaža, Prijepoljska (soliteri u bloku Dejanović), soliter Lenjinova, zgrada Oblik, soliter Jasenica, Cane Babović, park, Braće Marjanović, garaža Lasta i Stara Varoš.


Poslednje vesti:
 
 
Postavljeno: 03.07.2020.
Nikola Vučen, predsednik opštine Smederevska Palanka: Lokalna samouprava će nadokanditi štetu koje je prouzrokovalo današnje nevreme
U popodnevnim satima na teritoriji opštine Smederevska Palanka palo je između 40 i 50 l kiše po m2 za kratak vremenski period, naveo je čelnik naše opštine
Postavljeno: 03.07.2020.
Palanački SUBNOR će obeležiti 4. jul- Dan borca
Polaganje venaca u Palanci i u Azanji
Postavljeno: 03.07.2020.
Upis učenika u srednje škole: Zvanična lista želja 6. jula, raspored po školama biće poznat 8. jula
Prvi upisni krug počinje 9. jula
 


 
 
Kursna lista