Francuska 9, 11420 Smederevska Palanka
rtj@tvjasenica.rs | rtj@tvjasenica.rs
+381 (0)26 313 030
 
 
Društvo
Dan i slava Ministarstva unutrašnjih poslova i Dan policije obeleženi u Policijskoj stanici u Smederevskoj Palanci(VIDEO)
Postavljeno: 05.06.2020.


Odata počast stradalim policijcima, koji su izgubili živor obavljajući svoje radne zadatke

Dan Ministarstva unutrašnjih poslova, slava Ministarstva i Dan policije, 7. jun 2020. godine, obeležavaju se na verski praznik Svete Trojice, kao sećanje na 15. jun 1862. godine, kada je srpska Žandarmerija odigrala presudnu ulogu na Čukur česmi u borbi sa turskim snagama u bombardovanju Beograda.

Praznik se obeležava radno, u skladu sa merama za racionalno korišćenje sredstava, sadržajima koji afirmišu ulogu i rezultatu MUP-a u borbi priotiv terorizma, kriminala, zaštiti lične i imovinske sigurnosti građana i daljem jačanju i unapređenju ugleda pripadnika Ministarstva i poverenja kod građana.

Važan datum obeležen je na prigodan način u Policijskoj stanici u Smederevskoj Palanci. Odata je počast i položeni su venci na grobove policajaca i pripadnika MUP-a, koji su poginuli obavljajući svoju dužnost i radne zadatke.

Poslednje vesti:
 
 
Postavljeno: 03.07.2020.
Nikola Vučen, predsednik opštine Smederevska Palanka: Lokalna samouprava će nadokanditi štetu koje je prouzrokovalo današnje nevreme
U popodnevnim satima na teritoriji opštine Smederevska Palanka palo je između 40 i 50 l kiše po m2 za kratak vremenski period, naveo je čelnik naše opštine
Postavljeno: 03.07.2020.
Palanački SUBNOR će obeležiti 4. jul- Dan borca
Polaganje venaca u Palanci i u Azanji
Postavljeno: 03.07.2020.
Upis učenika u srednje škole: Zvanična lista želja 6. jula, raspored po školama biće poznat 8. jula
Prvi upisni krug počinje 9. jula
 


 
 
Kursna lista