Francuska 9, 11420 Smederevska Palanka
rtj@tvjasenica.rs | rtj@tvjasenica.rs
+381 (0)26 313 030
 
 
Društvo
Nikola Vučen: Sutra zaseda opštinski Štab, razmatra se uvođenje vanredne situacije na teritoriji opštine Smederevska Palanka
Postavljeno: 07.07.2020.


Razlog je povećan broj zaraženih virusom korona na teritoriji naše opštine

Predsednik opštine i komandant Štaba za vanredne situacije, Nikola Vučen, saopštio je putem svog zvaničnog profila na društvenoj mreži "Fejsbuk" da će sutra biti održana sednica Štaba na kojoj će biti razmatrano uvođenje vanredne situacije na teritoriji Smederevske Palanke. Razlog je povećan broj zaraženih virusom COVID-19. Njegovo saopštenje prenosimo u celosti:

Poštovani sugrađani,
Opštinski Štab za vanredne situacije svakodnevno prati epidemiološku situaciju na podurčju opštine Smederevska Palanka. Poslednjih dana se povećao broj pacijenata sa simtomima koji ukazuju na prisustvo korona virusa. Sednica Opštinskog štaba biće održana sutra ujutru gde će se, u skladu sa trenutnim epidemiološkim stanjem, doneti odluka o eventualnom uvođenju vanredne situacija na području opštine Smederevska Palanka, kao i uvođenju određenih mera u cilju sprečavanja širenja virusa izazvanim covidom 19.
U poslednjih sedam dana na teritoriji naše opštine testirano je više od 170 lica sa simtomima od kojih je 70 potvrđeno pozitivih na virus covid 19, a za još više od 30 testiranih se čekaju rezultati, što je veliki broj novozaraženih na dnevnom nivou.Poslednje vesti:
 
 
Postavljeno: 05.08.2020.
Zavod za javno zdravlje Požarevac: Prema podacima od 5. avgusta u Podunavskom okrugu ukupno 1035 slučajeva Covida-19
Broj novih slučajeva: Smederevo 3, Velika Plana 2, Smed. Palanka bez novozaraženih
Postavljeno: 05.08.2020.
Održano žrebanje takmičarskih brojeva i utvrđen raspored za novu sezonu Podunavsko-šumadijske fudbalske zone
U 1. kolu fudbaleri Jasenice 2017 dočekuju Zvižd iz Kučeva
Postavljeno: 05.08.2020.
Sutra akcija dobrovoljnog davanja krvi u MZ "Donji grad"
Akcija će biti održana u terminu od 9 do 14 časova.
 


 
 
Kursna lista