Francuska 9, 11420 Smederevska Palanka
rtj@tvjasenica.rs | rtj@tvjasenica.rs
+381 (0)26 313 030
 
 
Društvo
Upis u srednje škole: Danas objavljivanje rasporeda učenika po školama
Postavljeno: 08.07.2020.


Sutrea, 9. jula počinje upis

Zvanični rezultati raspodele kandidata po srednjim školama i obrazovnim profilima biće objavljeni danas, 8. jula, a kandidati će se upisati u srednje škole u koju su raspoređeni 9. i 10. jula od 8.00 do 15.00 časova.

Raspored učenika po srednjim školama biće dostupan uz nekoliko koraka:
 
Prvo što treba da uradite je da pristupite namenskom sajtu, tj. delu za unos jedinstvene šifre učenika. 

Unesite svoju šifru. Ukoliko ste pravilno uneli šifru, otvoriće vam se stranica na kojoj se nalaze podaci o bodovima ostvarenim u toku školovanja, bodovi ostvareni kroz nagrade na takmičenjima i bodovi osvojeni na završnom ispitu.
U donjem delu tabele nalazi se deo za iskazane želje učenika u prvom i eventualno drugom krugu. Pored svakog kruga nalazi se link “vidi” gde možete pogledati vašu listu.
 
Na vrhu stranice nalazi se informacija o statusu učenika. Ukoliko učenik nije raspoređen ili još uvek nije objavljen redosled kandidata za upis u srednju školu, pisaće “Neraspoređen”. Nakon objave rasporeda učenika, u tom odeljku bi trebalo da piše ime škole i obrazovnog profila za koji je učenik imao dovoljno bodova, a nalazi se na najvišem mestu na listi želja koju je predao.

Raspored đaka po srednjim školama trebalo bi nakon onlajn objave trebalo da bude dostupan i na oglasnim mestima matičnih osnovnih škola u kojima su đaci polagali malu maturu.
 
Nakon rasporeda učenika po srednjim školama, sledi prvi upisni rok koji će se održati.  Svi učenici koji ostanu neraspoređeni dobiće šansu za upis u drugom upisnom roku od 9. do 13. jula , kada će se popunjavati preostala slobodna mesta u svim srednjim školama.

izvor: nova.rs
 


Poslednje vesti:
 
 
Postavljeno: 07.08.2020.
Jugoprevoz Velika Plana: Autobuski red vožnje za dane vikenda
Za sve kategorije putnika
Postavljeno: 07.08.2020.
Zavod za javno zdravlje Požarevac: Prema podacima od 7. avgusta u Podunavskom okrugu ukupno 1071 slučaj Covida-19
Broj novih slučajeva: Smederevo 22, Smed. Palanka nijedan, V. Plana 3
Postavljeno: 07.08.2020.
Počela izgradnja zida oko igrališta "HIMKO"
Završetak radova planiran je za kraj naredne sedmice
 


 
 
Kursna lista