Francuska 9, 11420 Smederevska Palanka
rtj@tvjasenica.rs | rtj@tvjasenica.rs
+381 (0)26 313 030
 
 
Društvo
Poruka predsednika opštine Nikole Vučena povodom Međunarodnog dana osoba sa invaliditetom
Postavljeno: 03.12.2020.


Predsednik opštine Smederevska Palanka, Nikola Vučen, oglasio se povodom 3. decembra- Međunarodnog dana osoba sa invaliditetom porukom koju prenosimo u celosti:

"Na današnji dan treba da se podsetimo da je stvaranje uslova za uključivanje osoba sa invaliditetom u svakodnevne životne aktivnosti, odnosno njihovo aktivno učešće u socijalnoj zajednici, ne samo bitan civilizacijski cilj, nego i moralna obaveza svakog člana društva. Opština Smederevska Palanka je već više godina uključena u programe, čija je svrha prevladavanje barijera, i inkluzija osoba sa invaliditetom u društveni život, a u ovu svrhu opredeljena su i sredstva iz opštinskog budžeta.
 
Međunarodni dan osoba sa invaliditetom je povod da sagledamo šta je do sada urađeno, i šta možemo da učinimo u narednom periodu. Što se tiče Opštine Smederevska Planka, mogu da obećam da ćemo i dalje, shodno našim mogućnostima, izdvajati sredstva i ulagati u programe pomoći licima sa invaliditetom, a ovom prigodom pozivamo i druge, privrednike i preduzetnike, da se u ove programe aktivno uključe".


Poslednje vesti:
 
 
Postavljeno: 15.01.2021.
OB "Stefan Visoki": Na lečenju od Kovida 69 pacijenata, završena imunizacija zdravstvenih radnika "Fajzer-BioNtek" vakcinom
Naredne nedelje počinje imunizacija ruskom Sputnjik V vakcinom, za zadravstvene radnike koji su se za nju opredelili
Postavljeno: 15.01.2021.
Drugo polugodište za osnovce i srednjoškolce počinje 18. januara po modelu nastave koji se primenjivao od septembra
Prema ovim uputstvima, učenici od prvog do četvrtog razreda imaće svakodnevnu nastavu u školi, u manjim grupama, dok će stariji osnovci nastavu pohađati naizmenično, neposredno i na daljinu, takođe u manjim grupama
Postavljeno: 15.01.2021.
Poraz palanačkih košarkašica u Drugoj ligi Srbije: Sistem- Srem 51:63
Deseti poraz Palančanki
 


 
 
Kursna lista