Francuska 9, 11420 Smederevska Palanka
rtj@tvjasenica.rs | rtj@tvjasenica.rs
+381 (0)26 313 030
 
 
Kultura
I ovog vikenda filmski hitovi u palanačkom bioskopu!
Postavljeno: 10.07.2015.


Projekcije su zakazane za subotu i nedelju, 11. i 12. jul

U Gradskom bioskopu u Palanci, u organizaciji Kulturnog centra, u subotu i nedelju, 11. i 12. jula, na repertoru su sledeći fimski hitovi:

Nekoliko dana nakon premijere u Srbiji, i u palanački bioskop stiže ovogodišnji najočekivaniji i najsimatičniji animirani film „Malci“ 3D (Minios). Priča o Malcima počinje od „početka vremena“. Počeli su kao jednoćelijski žuti organizmi, razvijali su se vekovima i uvek su služili najgroznijim gospodarima. Stalno neuspešni u zadržavanju ovih gospodara, od Ti Reksa do Napoleona, Malci su ostali bez gospodara kome bi služili i pali su u deprsiju. Film prati priču jednog Malca, Kevina, koji kreće u potragu za novim šefom kaoga će njegova braća slediti. Animirani 3D film „Malci“ možete u subotu, 11. jula, od 17h i u nedelju, 12. jula, u dva termina od 17h i 19h.
 
Nastavak jedne od najpopularnijih komedija za odrasle, iz 2012 godine, film „Ted 2“ je na repertoaru u subotu, 11. jula, u 19 časova. Set Mekfarlan se vraća kao scenarista, reditelj i glas simpatičnog medveda po imenu Ted koji se oženio sa Tami Lin i sada želi da proširi porodicu. Problemi nastaju kada Ted shvata da će, da bi mogao da usvoji dete, morati pred sudom da dokaže da je čovek a ne igračka. U ovoj urnebesnoj komediji takođe igraju Mark Walberg, Amanda Sejfrid i Morgan Frimen.
 
Verovatno jedna od najpoznatijih rečenica izgovorenih u filmovima, je Švarcenegerova „I ll be back“ (vratiću se)  u čuvenom filmu „Terminator“. I on se vratio! Ne propustite 5 nastavak kultne franšize  „Terminator Genesis 3D“ koja će u palanačkom bioskopu biti prikazana u subotu i nedelju, 11. i 12. jula, od 21 čas. Kada Džon Konor, vođa pokreta otpora ljudi, pošalje narednika Kajla Risa (Džej Kortni) nazad u 1984. godinu da zaštiti Saru Konor i odbrani budućnost, neočekivani sled događaja napaviće pukotinu u vremenskom toku. Nepoznata verzija prošlosti izvući će i Čuvara, Terminatora...

Karte su u prodaji na biletarnici Kulturnog centra.


Poslednje vesti:
 
 
Postavljeno: 29.03.2017.
U četvrtak od 9 do 14 sati bez struje delovi MZ Donji Grad u Palanci
Kako je saopšteno iz Elektrodistribucije razlog su radovi na trafostanici 20. juli- rampa
Postavljeno: 29.03.2017.
Drugi dan štrajka radnika FŠV Goša: Čeka se vlasnik iz Slovačke i konkretni potezi rukovodstva (VIDEO)
Više od 200 radnika istrajno u svojim zahtevima za isplatu oko zaostalih 30 plata i dalju sudbinu fabrike. Razgovori sa predsednikom Opštine
Postavljeno: 29.03.2017.
Zvučnici koji lebde osvajaju tržište
LG bežični zvučnici koji lebde iznad levitirajućeg postolja pružaju zvuk vrhunskog kvaliteta, a uz to primamljivim dizajnom predstavljaju i pravi vizuelni ugođaj. Osim upečatljivog izgleda, zvučnici pružaju korisnicima i mogućnost da slušaju muziku i drugi audio sadžaj kako u kući, tako i van nje.
 

 
 
Kursna lista