Francuska 9, 11420 Smederevska Palanka
rtj@tvjasenica.rs | rtj@tvjasenica.rs
+381 (0)26 313 030
 
 
Kultura
Audicija za proveru igračkih sposobnosti u petak i subotu, 17. i 18. septembra, u KUD "Abrašević"
Postavljeno: 14.09.2021.


Abrašević organizuje upisnu audiciju koja prvenstveno ima za cilj pravilnu procenu igračkih sposobnosti i raspoređivanje u jedan od 4 ansambla – dečiji, omladinski, pripremni i izvođački.

U prostorijama Abraševića (Vuka Karadžića 15), u petak, 17. septembra, od 18 časova biće organizovana audicija za prijem novih članova od 5 do 14 godina (osnovci i mlađi), dok će u subotu, 18 septembra, takođe od 18 sati svoje igračke sposobnosti moći da provere stariji, od 14 do 22 godine (srednjoškolci i stariji).
 
Abrašević organizuje upisnu audiciju koja prvenstveno ima za cilj pravilnu procenu igračkih sposobnosti i raspoređivanje u jedan od 4 ansambla – dečiji, omladinski, pripremni i izvođački.
 
U petak u 18 sati, obaviće se provere dece do 14 godina, odnosno osnovaca i mlađe dece sa napunjenih 5 godina. Radiće se vežbe osnovnih motoričkih radnji, ritmičke vežbe kao i ponavljanje najprostijih igračkih elemenata. Ništa teško i komplikovano a opet značajno.

Audicija će trajati sat vremena a od opreme potrebno je poneti samo par rezervnih patika i udobno se obući (trenerka/helanke i majica). Takođe, deca treba da dođu u pratnji roditelja koji će popuniti prijavne formulare za upis. Rezultate će biti saopšteni neposredno po završenoj audiciji.

 
U subotu u 18 časova, biće obavljena provera srednjoškolaca i starijih do 22 godine za prijem u izvođački ansambl i za tu audiciju je potrebno prijaviti se porukom na Fejbuk profilu KUD-a "Abražević" sa osnovnim podacima (ime, prezime, mesto stanovanja, godište, škola).

Audicija će trajati sat vremena i 30 minuta i obuhvatiće iste elemente kao i u petak, samo srazmerno teže i zahtevnije.

 
Dođite u Abrašević, kuću sa tradicijom od 116 godina, da uživate u igri i muzici, da se družite i prenosite tradiciju svuda po svetu, poručuju iz ovog kulturno-umetničkog društva.


Poslednje vesti:
 
 
Postavljeno: 23.09.2021.
Međunarodna izložba "I na kraju-svetlost" u Memorijalnoj galeriji "Dušan Starčević" u Palanci
U nedelju, 26. septembra, u 18 časova
Postavljeno: 23.09.2021.
OB "Stefan Visoki": Na lečenju od koronavirusa 80 pacijenta, 3 osobe su preminule
Na Kovid pedijetriji, zbog teže kliničke slike, hospitalizovano je troje dece
Postavljeno: 23.09.2021.
Dom zdravlja S. Palanka: 49 novozaraženih, 268 pregleda pacijenata
Pozitivan test su imali 33 odrasle osobe i 16 deteta.
 


 
 
Kursna lista