Francuska 9, 11420 Smederevska Palanka
rtj@tvjasenica.rs | rtj@tvjasenica.rs
+381 (0)26 313 030
 
 
Politika
Zakazana 10. sednica lokalnog parlamenta opštine Velika Plana
Postavljeno: 06.10.2021.


Na dnevnom redu 16 tačaka

Predsednik SO Velika Plana, Dušan Marić, zakazao je 10. redovnu sednicu Skupštine opštine Velika Plana koja će se održati u ponedeljak, 11. oktobra, u zgradi Centra za kulturu ''Masuka'' sa početkom u 08.30 časova. Na dnevnom redu je 16 tačaka za razmatranje I eventualno usvajanje, a najvažnije se odnose na izmenu i dopunu odluke o budžetu Opštine, zatim na odluku o određivanju maksimalnog broja zaposlenih na neodređeno vreme, raspravljaće se i o kadrovskim pitanjima kao i o Godišnjim planovima i Programima poslovanja Javnih preduzeća i ustanova čiji je osnivač opština Velika Plana.

DNEVNI RED

1. Usvajanje Zapisnika sa IX redovne sednice Skupštine opštine Velika Plana od 30.08.2021. godine.
2. Donošenje Odluke o izmenama i dopunama Odluke o budžetu opštine Velika Plana za 2021. godinu.
3. Donošenje Odluke o određivanju maksimalnog broja zaposlenih na neodređeno vreme u sistemu opštine Velika Plana za 2021. godinu.
4. Donošenje Rešenja o davanju saglasnosti na Statut Javnog komunalnog preduzeća "Miloš Mitrović" Velika Plana.
5. Donošenje Rešenja o davanju prethodne saglasnosti na Pravilnik o radu Javnog komunalnog preduzeća "Miloš Mitrović" Velika Plana.
6. Donošenje Rešenja o imenovanju direktora Centra za kulturu "Masuka" Velika Plana.
7. Donošenje Rešenja o davanju saglasnosti na povećanje cena usluge prikupljanja i iznošenja komunalnog otpada na teritoriji opštine Velika Plana.
8. Donošenje Rešenja o davanju saglasnosti na Program o izmeni Programa poslovanja Javnog komunalnog preduzeća "Gradska toplana" Velika Plana za 2021. godinu.
9. Donošenje Rešenja o davanju saglasnosti na Program o izmeni Programa poslovanja Javnog komunalnog preduzeća "Gradska toplana" Velika Plana za 2021. godinu za korišćenje subvencija iz budžeta opštine Velika Plana.
10. Donošenje Rešenja o davanju saglasnosti na Program o izmeni i dopuni Programa poslovanja Javnog komunalnog preduzeća "Miloš Mitrović" Velika Plana za 2021. godinu.
11. Donošenje Rešenja o davanju saglasnosti na Program o izmeni i dopuni Programa poslovanja Javnog komunalnog preduzeća "Miloš Mitrović" Velika Plana za 2021. godinu za korišćenje subvencija iz budžeta opštine Velika Plana.
12. Donošenje Rešenja o davanju saglasnosti na Godišnji plan Predškolske ustanove "Dečje carstvo" Velika Plana za radnu 2021/2022. godinu.
13. Donošenje Rešenja o davanju prethodne saglasnosti na Odluku o raspisivanju javnog konkursa za izbor kandidata za imenovanje direktora Biblioteke "Radoje Domanović" Velika Plana.
14. Donošenje Rešenja o izmeni Rešenja o imenovanju članova Upravnog odbora Predškolske ustanove "Dečje carstvo" Velika Plana.
15. Donošenje Rešenja o izmeni Rešenja o izboru predsednika i članova stalnih radnih tela Skupštine opštine Velika Plana.
16. Odbornička pitanja.
Poslednje vesti:
 
 
Postavljeno: 14.10.2021.
EPS Distribucija: U petak, 15. oktobra, bez struje Golobok i Grčac
Zbog radova na mreži
Postavljeno: 14.10.2021.
Futsaleri Partenona ubedljivom pobedom započeli takmičenje u Trećoj ligi Srbije grupa Zapad
RB-Partenon 3:7
Postavljeno: 14.10.2021.
OB "Stefan Visoki": 126 pacijenata na lečenju od koronavirusa, 2 osobe preminule
Sve je više osoba sa teškim kliničkim slikama, 5 se nalazi na neivanzivnoj mehaničkoj ventilaci, 4 u najtežem stanju- na respiratoru
 


 
 
Kursna lista