Francuska 9, 11420 Smederevska Palanka
rtj@tvjasenica.rs | rtj@tvjasenica.rs
+381 (0)26 313 030
 
 
Kultura
"Pevajmo 2” i “Spajdermen- Put bez povratka”, u Palanačkom bioskopu u subotu i nedelju 8. i 9. januara
Postavljeno: 05.01.2022.


Cena ulaznice iznosi 350 dinara, a projekcije će biti održane uz poštovanje svih epidemijskih mera zaštite od koronavirusa

U subotu i nedelju, 8. i 9 januara, u Palanačkom bioskupu na repertoaru su novi filmski hitovi. Publika će imati prilike da pogleda crtani film “Pevajmo 2” i Marvelov blokbaster “Spajdermen- Put bez povratka”.

Raspored projekcija:

“Pevajmo 2” 8. i 9. januara od 16 časova
“Spajdermen” 8. i 9. januara od 18h i 20h

Cena ulaznice iznosi 350 dinara, a projekcije će biti održane uz poštovanje svih epidemijskih mera zaštite od koronavirusa.

“PEVAJMO 2”- Uvek optimistična koala, Baster Mun i njegova ekipa izvođača pripremaju se za svoj najblistaviji scenski performans do sada, koji se dešava u svetskoj prestonici zabave. Postoji samo jedna poteškoća: prvo moraju da nagovore najzabavniju rok zvezdu na svetu – koju glumi globalna muzička ikona Bono, po prvi put u animiranom filmu – da im se pridruži.

„Spajdermen: Put bez povratka“ prati događaje iz filma „Spajdermen: Daleko od kuće“ iz 2018. godine, u kojem je negativac Misterio otkrio pravi identitet Spajdermena – Pitera Parkera (Tom Holand). Po prvi put u istoriji kinematografije, Spajdermen, naš prijatelj iz komšiluka je bez maske i bez mogućnosti da odvoji svoj svakodnevni život od visokih uloga da bude superheroj.

Boreći se sa komplikacijama javnog identiteta, Piter traži od doktora Strejndža da iskoristi svoju magiju da vrati Piterovo ime u tajnost, dopuštajući na kraju Spajdijevim neprijateljima iz drugih realnosti (tj. prethodnih adaptacija) da se probiju kroz multiverzum.

Piter će morati da savlada svoj najveći izazov do sada, koji ne samo da će promeniti njegovu budućnost već i budućnost čitavog Multiverzuma.
Poslednje vesti:
 
 
Postavljeno: 20.01.2022.
OB "Stefan Visoki": 43 pacijenta na lečenju od Covida-19
Na Covid pedijatriji hospitalizovano je jedno dete u pratnji majke.
Postavljeno: 20.01.2022.
Dom zdravlja S. Palanka: 69 osoba pozitivno na koronavirus
Među novozaraženima je i 14 deteta.
Postavljeno: 20.01.2022.
SPC i vernici obeležavaju Svetog Jovana Krstitelja
Jovan se zove Krstitelj, jer je, po verskom učenju, krstio Isusa Hrista
 


 
 
Kursna lista