Francuska 9, 11420 Smederevska Palanka
rtj@tvjasenica.rs | rtj@tvjasenica.rs
+381 (0)26 313 030
 
 
Kultura
Filmski vikend u Palanci
Postavljeno: 11.02.2016.


Na repertoaru su filmovi "Deadpool" i "Pedeset nijansi crne" i crtani filmovi "Meda sa severa" i "Piksiji, mali vilenjaci".

Još jedan filmski vikend u Palanci... U subotu, 13. februara i u nedelju, 14. februara u Gradskom bioskopu biće održane projekcije najnovijih filmskih dostignuća po ovom rasporedu:
 
Film "Deadpool": 13. i 14. februar u 18 sati;
film "Pedeset nijansi crne": 13. i 14. februar u 20 časova;
crtani film "Meda sa severa": 13. februar u 16 sati;
crtani film "Piksiji, mali vilenjaci": 14. februar u 16 časova.
 
DEADPOOL: Bivši operativac specijalnih jedinica, plaćenik Wade Wilson, nakon lažnih rigoroznih eksperimenata stiče natprirodnu moć isceljenja i pretvara se u svoj alter ego -  Deadpoola. Ubrzo, neuništivi anti-heroj na ivici razuma, sa novim sposobnostima i smrtonosnim smislom za humor, kreće da lovi ljude koji su mu zamalo uništili život.Veteranu X-men franšiže Colossusu, jednom  od glavnih likova u filmu, glas pozajmljuje srpski glumac Stefan Kapičić. U ulozi heroja, koji to nije, našao se Ryan Reynolds, kome je ovo već peta uloga u nekom ekranizovanom stripu. Reditelj filma je Tim Miller, scenario potpisuju Paul Wernick i Rhett Reese, a u ostalim ulogama se pojavljuju Morena Baccarin, T.J. Miller, Gina Carano i Brianna Hildebrand. 
 
 
PEDESET NIJANSI CRNE: U ovoj razuzdanoj i otkačenoj komediji, milioner koji je zaluđenik za kontrolom, Kristijan Blek (Marlon Vejans) upoznaje stidljivu studentkinju Hanu Stil s čarima "romanse", nakon što ga ona intervjuiše za školske novine. Njihova urnebesno nastrana veza će se razvijati uprkos Kristijanovim spektakularnim nedostacima kao ljubavnika i preteranim ludorijama njegove rasističke usvojiteljke majke Kler (Džejn Simur), njegovog izuzetno obdarenog brata Ilaja (Afion Kroket) i Hanine hiper-seksualne cimerke Katiše (Dženi Zigrino).
 
MEDA SA SEVERA: Za brbljavog medu Norma jedna stvar je jasna: na Artiku nema mesta za turiste. Međutim, kada ludi graditelj odluči da sagradi luksuzne stanove u njegovom vlastitom dvorištu, Norm će učiniti ono što bi svaki normalni polarni medved učinio... odlazi u New York kako bi ga zaustavio. Uz pomoć ludih leminga na svojoj strani, Norm će se odomaćiti u Velikoj jabuci i pokušati spasiti Artik od najezde turista.
 
PIKSIJI, MALI VILENJACI: Džoj Bek je izgubio ljubav svog života zbog “Kletve Piksija” koja je bačena na njega nakon što je nenamerno uništio selo ovih malih vilenjaka i povredio princa Vilijama. Sada je primoran da pronađe način da vrati devojku i iskupi se za štetu koju im je naneo.
 


Poslednje vesti:
 
 
Postavljeno: 17.06.2018.
Sezona iz snova za Ivanu Đurić: Palanačka atletičarka prvak Srbije za starije juniorke u bacanju koplja!
Ivana i njen trener Nenad Milinković potvrdili klasu i zlatna medalja osvojena uz rekord Centralne Srbije za dve godine starijim rivalkama. Obezbedjeno učešće na još jednoj Balkanijadi
Postavljeno: 16.06.2018.
ePodunavlje: Licemer Kena proteran iz Goloboka
Postavljeno: 15.06.2018.
Zbog posledica nevremena mališani premešteni iz svojih vrtića
Od ponedeljka 18.6. vrtići koji će raditi biće "Petar Pan" , "Plavi čuperak" i "Naša radost"
 

 
 
Kursna lista