Francuska 9, 11420 Smederevska Palanka
rtj@tvjasenica.rs | rtj@tvjasenica.rs
+381 (0)26 313 030
 
 
Društvo
"Trojka iz bloka" na terenima Palanačke gimnazije
Postavljeno: 08.06.2016.


Takmičenje se održava u subotu, 11. juna u 18 časova, a promoter ove manifestacije u našem gradu je Palančanin Goran Ostojić, član KK Konstantin iz Niša

U subotu, 11. juna sa početkom u 18 časova na terenima Palanačke gimnazije, održaće se sportsko-humanitarno takmičenje pod nazivom „Trojka iz bloka“.

Ovo je projekat koji sprovodi nevladina organizacija Srbi za Srbe i čijom realizacijom se pomažu socijalno ugrožene porodice na području Srbije i regiona. Odvija se kroz sportsku manifestaciju brzog šutiranja trojki, koja za cilj ima okupljanje mladih ljudi, poznatih ličnosti iz sveta sporta i muzike, kao i veliki broj sponzora i donatora, koji će finansijski podržati sprovođenje ciljeva u delo. „Trojka iz bloka“ nije profesionalni turnir tako da na njemu učestvuju svi koji žele da budu humani.

Promoter "Trojke iz bloka" u našem gradu, je palančanin Goran Ostojić član KK "Konstantin" iz Niša.

U subotu se održava centralna manifestacija ovog takmičenja, a pre toga su organizovana dva koncerta i prihod od prodatih karata je takođe uplaćen na račun „Trojke iz bloka“. Inače, ovo je prvi put da se ovaj sportsko-humanitarni projekat realizuje u našem gradu, a pravo učešće imaju svi koji žele da budu humani
 i pomognu socijalno ugroženim porodicama sa teritorije čitave naše zemlje. 

Projekat „Trojka iz bloka“ možete podržati na neki od sledećih načina:
 
- SPONZORSTVOM - ukoliko donirate novčani iznos od minimum 7.000 dinara (uz to imate pogodnosti u vidu reklame na sam dan turnira i u medijskim saopštenjima organizacije)
 
- DONACIJOM - ukoliko donirate novčani iznos do 7.000 dinara (beleženje naziva ili inicijala donatora na dva sajta i u mesečnom finansijskom izveštaju )
 
-UČEŠĆEM NA SAMOM TURNIRU - prijavom za šutiranje trojki, koja iznosi 200 dinara (svaki učesnik šutira trojke sa 3 pozicije, ima na raspolaganju 5 lopti na svakoj poziciji i ukupno vreme od 40 sekundi. Deset šutera sa najviše postignutih trojki se plasira u finale, u kojem se za ukupno vreme od jednog minuta šutira sa 5 pozicija po 5 lopti. Pobednik osvaja pehar i nagradu.)
Poslednje vesti:
 
 
Postavljeno: 06.03.2021.
Ubedljiva pobeda palanačkih košarkaša: Mladost- Vrbas 118:63
Treći uzastopni uspeh Mladosti u plej-autu Druge lige Srbije
Postavljeno: 06.03.2021.
Palanački "Spartanci 026" osvojili 21 medalju na kvalifikacijama za Prvenstvo Srbije u karateu
Palančani osvojili 14 zlatnih medalja
Postavljeno: 06.03.2021.
Pobeda košarkašica palanačkog Sistema na gostovanju u Sremskoj Mitrovici
Palančanke ostvarile treću pobedu u Drugoj ligi Srebije
 


 
 
Kursna lista