Francuska 9, 11420 Smederevska Palanka
rtj@tvjasenica.rs | rtj@tvjasenica.rs
+381 (0)26 313 030
 
 
Zanimljivosti
Kako da privučete novac?
Postavljeno: 16.08.2016.


Šta uraditi kada se nađemo u otežanoj finansijskoj situaciji i kada je nam je materijalno stanje nezadovoljavajuće? Feng šui nudi način da prizovemo blagostanje u svoj život!Crveni novčanik

Činjenica je da umanjeni priliv novca zahteva ozbiljnije korake, poput pronalaženja dodatnog posla, ali kako nam objašnjava feng šui stručnjak Miroslava Mima Miković, i ova drevna veština može da nam olakša situaciju.

Suština feng šui veštine je u umetnosti balansiranja kosmičke i ljudske energije. Tek kada pronađemo taj balans i kada proizvedemo zadovoljavajući tok energije, možemo da se nadamo rezultatima.

Prvi korak ka većem prilivu novca jeste crveni novčanik. On će magnetski privući prvi talas novca, a rezultati će biti još bolji ukoliko na novčanik okačite i neko zvonce, jer novac osim na crvenu boju reaguje i na zvuk. Još jedna od mogućih opcija jeste da u novčanik stavite citrin ili tri kineska novčića uvezana u crvenu vrpcu.

Novo i sređeno

Pored toga što novčanik treba da bude cven, treba da bude lep i očuvan. Danas ih ima na svakom koraku, i to jeftinih a lepih, pa to obavezno zamenite svoj stari i ofucani novčanik. Važno je i da vam novčanik bude uredan, pa zato sve nepotrebne račune, vizit-karte i slične stvari odstranite. Zašto je to bitno? Jer želimo da novac uskoči u novčanik, a da bi se to dogodilo, treba mu obezbediti dovoljno prostora, a ne blokirati put.


Žabica od žada

Još jedan alat za privlačenje novca može da bude i žabica od žada. Mima ističe da, nasuprot verovanjima, žabica nije akumulaciono sredstvo, već alat za brzi priliv novca, pa joj obavezno pronađite mesto u svom domu.


Samo koliko treba

Još jedan savet je da sa sobom nosite samo količinu novca koja vam je neophodna. Ukoliko ponesete više, ponovo blokirate put, ali ste i u iskušenju da ga potrošite. Višak novca umesto u novčaniku držite u kutiji na mestu skrivenom od pogleda drugih ljudi. Idealno mesto je, savetuje Mima, radni kabinet, a ukoliko ga nemate, poslužiće i spavaća soba.

Za kraj, imajte u vidu da je novac roba i da mora da ide iz ruke u ruku. Dakle, da biste primili, morate i da date.Poslednje vesti:
 
 
Postavljeno: 18.02.2018.
Danas su Bele poklade, sutra počinje Vaskršnji post
Poklade su dan za praštanje i veselje
Postavljeno: 18.02.2018.
Optužbe na račun Gradonačelnice Smedereva prevazilaze lokalne okvire
Kako navode mediji, optužbe na račun Dr Jasne Avramović da preti i vrši pritisak na odbornike mogle bi se naći pred resornim Ministarstvom
Postavljeno: 18.02.2018.
Dejan Stošić kandidat za načelnika Podunavskog okruga!
Trtenutno je na funkciji jednog od poverenika Gradskog odbora SNS u Smederevu
 

 
 
Kursna lista