Francuska 9, 11420 Smederevska Palanka
rtj@tvjasenica.rs | rtj@tvjasenica.rs
+381 (0)26 313 030
 
 
Ekonomija
Otvoren virtuelni sajam zapošljavanja ''Virtuelni dani karijera i znanja 2016''
Postavljeno: 20.10.2016.


Sajam će trajati od 19. do 26. oktobra.Poseban akcenat ove godine je stavljen na mlade koji nemaju radnog iskustva, gde će poslodavci pored oglasa za posao i obuke, ponuditi i veliki broj programa prakse.

Posebna pažnja će ove godine biti posvećena onima koji nemaju radnog iskustva, pa će poznati poslodavci i obrazovne institucije iz Srbije i regiona, osim oglasa za posao i obuke, ponuditi i veliki broj programa prakse svim zainteresovanim posetiocima.
Događaj već sedam godina tradicionalno organizuju tri najposećenija portala za zapošljavanje u regionu – iz Srbije sajt Infostud u saradnji sa Infostudovim obrazovnim sistemom NajStudent.com portal MojPosao.net iz Hrvatske i Posao.ba iz Bosne i Hercegovine. Tokom sajma će biti organizovano i veliko regionalno istraživanje trendova na tržištu rada sa uporednom analizom stanja u sve tri zemlje.

Kao i prethodnih godina, svi zainteresovani sajmu mogu da pristupe u bilo koje vreme iz svojih domova i da pregledaju oglase za posao, prakse i kurseve bitne za razvoj karijere. Osim toga, svakodnevno po utvrđenom rasporedu mogu da razgovaraju sa poslodavcima putem čet-servisa i da dobiju više informacija o zaposlenju i praksama u njihovim kompanijama. 

Među izlagačima na sajmu će se ove godine naći: Philip Morris, Infostud, Delhaize, Lion grupa, Milšped, Wurth, Delphi, Nelt, Naftna industrija Srbije, Ernst&Young, TLScontact, Unicredit banka, eFront, Novomatic Lottery Solutions, Adria Media, Predstavništvo Joorney LLC Beograd, Università Cattolica iz Milana i Australian Trade Commission - Ambasada Australije, Link Group d.o.o. 

Od regionalnih izlagača, koji nastupaju istovremeno na sva tri tržišta, na sajmu učestvuju: Nestle, Infobip, Addiko banka i Lidl.

Tokom sajma posetioci će moći i fizički da pristustvuju panel diskusijama koje će se održati u prostorijama LINK group u Zemunu u subotu 22.10 od 11 h, tokom kojih će predstavnici velikih kompanija koje učestvuju na sajmu govoriti o značaju prakse za dobijanje posla i programima koje oni organizuju. 

Osim predstavnika kompanija, na panelima će učestvovati i uspešni preduzetnici iz Srbije koji će ispričati kako su gradili svoje karijere i podeliti svoja iskustva sa svima onima koji diskusije budu pratili u prostorijama LINK group ili putem live stream-a. 

Za proteklih 6 godina sajam je imao preko 1 100 000 poseta, a samo prošle godine je zabeležno rekordnih 256 000.


 Poslednje vesti:
 
 
Postavljeno: 21.04.2018.
OŠ Brana Jevtić Kusadak: Uspesi učenika na takmičenjima
Izuzetne rezultate ostvarili Dragan Crnjaković i Ana Avramović
Postavljeno: 21.04.2018.
Akcija uređenja obale jezera Kudreč u Palanci povodom Dana planete Zemlje(VIDEO)
Akciju realizovali predstavnici MZ Donji Grad, volnteri i lokalna samouprava
Postavljeno: 20.04.2018.
Najava uređenja zelenih, javnih površina, obale Kudrečkog jezera i iznošenja kabastog smeća(VIDEO)
Nikola Vučen, predsednik Privremenog organa je najavio je ove radove
 

 
 
Kursna lista