Francuska 9, 11420 Smederevska Palanka
rtj@tvjasenica.rs | rtj@tvjasenica.rs
+381 (0)26 313 030
 
 
Društvo
TV Jasenica saznaje za vas: Radno vreme ustanova i prodajnih objekata u Palanci za vreme praznika
Postavljeno: 30.12.2016.


Pojedine ustanove radiće skraćeno tokom praznika kako bi bile na usluzi građanima. 1. januar je ipak svima neradan dan.

Izvor mineralne vode „Marko T. Leko“ na Kiseljaku radiće 31. decembra od 7 do 14 časova, 1. januara neće raditi, nakon čega će normalno raditi do 6. januara kada će ponovo raditi skraćeno – od 7 do 14 časova i za Božić neće raditi. 
 
U Opštinskoj upravi neradni će biti 1., 2. i 3. januar za sve službe, a od 4. do 6. januara biće organizovana dežurstva onih službi koje su neophodne građanima poput pisarnice, matične službe i katastra. 
 
Pošta neće raditi za vreme državnog praznika, od 1. do 3. januara, a već od 4. januara usluge preduzeća Pošta Srbije biće dostupne građanima u uobičajenom terminu. 
 
JKP „Pijace, zelenilo i čistoća“ obaveštavaju sugrađane da gradska zelena pijaca neće raditi 1. i 7. januara, svim ostalim danima tokom praznika radiće normalno. 
Preduzeće PWW d.o.o. Niš, ogranak Smederevska Palanka za dane praznika radiće normalno. 
 
Osnovne i srednje škole neće raditi za državni praznik, od 1. do 3. januara, a odmah 4. januara počinje i prvi deo zimskog raspusta koji traje od 4. do 6. januara, pa će prvi radni dan za učenike biti ponedeljak, 9. januar.
 
Vrtići PU „Čika Jova Zmaj“ neće raditi tokom praznika. Ipak, kao što je to praksa godinama unazad, roditeljima koji tokom praznika rade, na raspolaganju će biti vrtić „Petar Pan“ koji će raditi od 4. do 6. januara, a tim danima radiće i seoski vrtići u većim selima naše opštine tj. u Kusatku, Azanji, Goloboku i Selevcu.  
 
Gradska apoteka „Zdravlje“ u dane praznika radiće samo centralni objekat u gradu i to u terminu nedeljnog radnog vremena, od 8 do 15 časova. 
 
ZU apoteka „Filly Farm“ u Smederevskoj Palanci neće raditi 1. i 7. januara, a 31. decembra i 6. januara radiće skraćeno, do 17 časova. 
 
Apoteka „Remedia“ u tržnom centru Nama, u centru grada 31. decembra radiće od 8 do 17 časova, 1. januara neće raditi, 2. januara radiće od 10 do 17 časova, a 3. januara radiće normalno, od 8 do 20 sati. Na Badnji dan, 6. januara radiće po porazničnom režimu, od 8 do 17 časova i za Božić neće raditi. 
 
Trgovina „Megamarket“ potrudila se da tokom praznika bude što više na raspolaganju građanima koji upravo u njihovim objektima pronalaze namirnice neophodne za prazničnu trpezu, pa će prodajni objekti u Palanci i selima raditi po sledećem režimu: 31. decembra radiće skraćeno, do 18 časova. 1. januar je neradni dan, 6. januara redno vreme je skraćeno, do 18 sati i za Božić prodajni objekti „Megamarket“ neće raditi. 
 
Dima market u Smederevskoj Palanci tokom praznika radiće uobičajenim radnim vremenom tj. 24 časa, samo će 1. januara raditi od 15 časova. 
 
Prodavnica „IDEA“ u Smederevskoj Palanci radiće 28, 29. i 30. decembra produženo, do 23 sata.  Poslednjeg dana ove godine, 31. decembra IDEA prodavnice radiće skraćeno, do 19h, a 1. januar će biti neradan dan.
 
„Dis“ u Smederevskoj Palanci radiće 31. decembra skraćeno, do 20 časova. Prvi januar je neradni dan, a 2. januara radiće po redovnom radnom vremenu. 6. januara radiće skraćeno, do 18 sati i za Božić neće raditi. 
 
Prodajni objekti „Roda“ u celoj zemlji pa i u Palanci radiće po istom režimu tokom prazničnih dana. 28, 29. i 30. decembra sve Rode će raditi produženo do 23h, 31.decembra sve Rode će raditi skraćeno, do 19h. 1.januar će u Rodama biti neradan dan, a 2. januara Rode će raditi po redovnom radnom vremenu.
 
Prodajni objekat „Maxi“ u Smederevskoj Palanci za praznike će raditi po sledećem režimu: 29. decembra od 7h do 22h, 30. decembra od 7h do 22h, 31. decembra od 7h do 18h, 1. januara je neradni dan, 2. januara od 7 do 18 časova, a od 3. januara radiće normalno. Za Badni dan, 6. januara radiće od 7 do 18 sati i za Božić neće raditi. 
 


Poslednje vesti:
 
 
Postavljeno: 18.11.2017.
JKP Vodovod: Otežano vodosnabdevanje, zbog problema na glavnom postrojenju za preradu
Nadležni kažu da su količine vode, koje se prerađuju manje od uobičajenog nivoa, zbog kvara na pumpama
Postavljeno: 18.11.2017.
TV Jasenica nezvanično saznaje: Teška saobraćajna nesreća u Palanci, dvoje maloletnih lica izgubilo život
Saznajemo da se nesereća dogodilo jutros oko 3.30 časova u Beluvaru Kralja Petra Prvog
Postavljeno: 17.11.2017.
Predsednik Opštine Toplica Pintorović primio predstavnike škola iz slovenačkog Šentjerneja i OŠ Olga Milošević(VIDEO)
Dve škole participiraju u eTwinning projektu, a u okviru posete slovenačka delegacija boravila i u kabinetu čelnika lokalne samouprave
 

 
 
Kursna lista