Francuska 9, 11420 Smederevska Palanka
rtj@tvjasenica.rs | rtj@tvjasenica.rs
+381 (0)26 313 030
 
 
Politika
Konferencija za medije OO SNS u Palanci: Nema podela, stranka je jedinstvena, zajedno radimo u interesu građana
Postavljeno: 09.02.2017.


Petar Milić i Toplica Pintorović najavili da će ubuduće nastupati jedinstveno u ime SNS-a

Nema grupacija niti podela unutar palanačkih naprednjaka, zajedničkim snagama radimo na jačanju stranke i sprovođenju programa i politike SNS-a u Opštini, kako bi je digli na noge, unapredili kvalitet života i rada svih građana, poručili su Toplica Pintorović i Petar Milić na zajedničkoj konferenciji za novinare koja je održana u prostorijama SNS, u prisustvu svih poverenika mesnih odbora OO Smederevske Palanke.
 
Govoreći o aktivnostima stranke u proteklom periodu i o planovima u budućnosti, poverenik OO palanačkih naprednjaka, Petar Milić i poverenik MO Kusadak i predsednik Opšine Toplica Pintorović, istakli su, da žele da stave tačku na glasine o sukobljenim grupacijama unutar stranke, o pravim i lažnim naprednjacima. Istakli su da, nemaju vremena da se bave takvim pričama pošto u Opštini u kojoj je stanje takvo kakvo jeste nema vremena za gubljenje.
„U SNS postoji potpuno jedinstvo. Ujedinjeni smo svi oko jedne politike i oko našeg predsednika i premijera Aleksandra Vučića koji je Srbiju poveo putem oporavka i ekonomskog napretka. Sledimo njegov put i svi zajedno radimo na oporavku naše opštine. Ne bežimo od problema i od odgovornosti kao što to rade oni koji su upropastili i opelješili našu opštinu i doveli je do ruba propasti. Dogovaramo se i radimo na rešavanju problema“, istakao je Petar Milić.
 
Toplica Pintorović je naglasio da je DS upropastio opštinu i da umesto svi koji su u tome učestvovali polože račune pred građane i odgovaraju bave se SNS plasirajući neistine.
 
„Stranka je živ organizam i normalno je da postoje ponekad razmoilaženja oko organizacije i funkcionisanja pojedinih stvari to ne znači sukob i podelu većrazgovor i dogovor oko pronalaženja zajedničkog rešenja. Zajedno radimo, kako bi našu opštinu izvukli iz krize i poveli je putem oporavka. Predsednik naše stranke i premijer Aleksandar Vučić uradio je ogroman posao za Srbiju, ekonomski je osnažio, otvorio je za investitore, cilj nam je da i mi našu Opštinu osnažimo kako bi živeli bolje i kvalitetnije. Problema je mnogo i svesni smo da ne može sve preko noći, ali zajedničkim snagama, dogovorima, korak po korak rešavamo probleme, naglasio je Pintorović.


Poslednje vesti:
 
 
Postavljeno: 27.06.2017.
Palanačku gimnaziju kao prvu želju navelo 110 učenika: Izvesno da će biti popunjena sva ćetiri odeljenja
Dragan Joković, direktor gimnazije, tvrdi da će zvanični podaci posle upisa pokazati da je odluka ministarstva o ukidanju jednog odeljenja bila neosnovana.
Postavljeno: 27.06.2017.
Opština Velika Plana: Oglas za humanitarnu pomoć izbeglim i raseljenim licima
Rok za podnošenja zahteva je 30. jun
Postavljeno: 27.06.2017.
U Ratarima danima nestaje struja više puta dnevno: Iz EPS-a objašnjavaju razlog isključenja
U palanačkoj Elektrodistribuciji kažu da je razlog prekida rastinje u blizini izvoda koje prilikom kontakta sa žicama dovodi do prekida. Iz tog preduzeća tvrde da ekipe od juče uklanjaju problematično rastinje.
 

 
 
Kursna lista