Francuska 9, 11420 Smederevska Palanka
rtj@tvjasenica.rs | rtj@tvjasenica.rs
+381 (0)26 313 030
 
 
Politika
Palanka ponovo učesnik manifestacije "Srbija u ritmu Evrope": Prijem za predstavnike Ambasade Francuske (VIDEO)
Postavljeno: 22.05.2017.


Palanka će na završnoj manifestaciji 25. juna u Somboru predstavljati Francusku. Prijem za goste iz francuske Ambasade i posete Narodnom muzeju i Kiseljaku

Posle četiri godine Palanke će biti učesnik muzičko- zabavne i kulturne manifestacije "Srbija u ritmu Evrope", pod patronatom EU. Završna priredba na programu će biti 25. juna u Somboru, uz direktan prenos na RTS-u, a tim iz Palanke će, simbolično, predstavljati Francusku.

Tim povodom palanačku opštinu su posetili predstavnici Ambasade Francuske u Beogradu, na čelu  Filipom Serfom, savetnik ambasadora, kao i čelnici manifestacije "Srbija u ritmu Evrope" Igor Karadarević i David Makević.

Za goste je organizovan prijem od strane domaćina Milice Despotović, zamenika predsednika Opštine i Nikole Vučena, predsednika SO, sa saradnicima. Razmenjeni su pokloni, a potom su gosti posetili Narodni Muzej, banju i izvor mineralne vode na Kiseljaku.

Poslednje vesti:
 
 
Postavljeno: 25.09.2018.
Saobraćajna inspekcija: Saobraćaj će se u dane Krstvodanskog vašara u Palanci odvijati izmenjeom trasom i obilaznicama
Zatvara se Glavaševa ulica i deo Trga heroja u vreme Krstovdanskog vašara i Krstvodanskih dana
Postavljeno: 25.09.2018.
Realizacija projekta Vlade Srbije i opština V. Plana i S. Palanka izgradnje 13 novih bunara na izvorištu i Fabrici vode u Trnovču(VIDEO)
Počela prva faza realizacije zajedničkog projekta, koja obuhvata izgradnju tri nova bunara. Radove obišli čelnici opština Igor Matković i Nikola Vučen
Postavljeno: 25.09.2018.
Izložba "Hartije od vrednosti" 27. septembra u galeriji Centra za kulturu Masuka
Izložba će biti otvorena u četvrtak od 19 časova.
 

 
 
Kursna lista