Francuska 9, 11420 Smederevska Palanka
rtj@tvjasenica.rs | rtj@tvjasenica.rs
+381 (0)26 313 030
 
 
Politika
Konferencija za medije predsednika opštine S. Palanka Toplice Pintorovića (VIDEO)
Postavljeno: 23.05.2017.


Centralna tema humane akcije za obnovu manastira Pinosava, kao i putna infrastruktura i vodosnabdevanje

Predsednik opštine S. Palanka, Toplica Pintorović, izašao je pred novinare na redovnoj konferenciji za medije. Centralna tema odnosila se na aktivnosti i humane akcije za obnovu manastira Pinosava. Prva u nizu je koncert Miloša Radovića u petak, 26. maja, u sali Gradskog pozorišta.

Čelnik lokalne samouprave je najavio i konkretne radove na sanaciji regionalne putne infrastrukture u Palanci, kao plod saradnje sa Vladom Srbije i znatno povoljniju situaciju sa vodosnabdevanjem, u odnosu na protekle godine, pred letnju sezonu.


Poslednje vesti:
 
 
Postavljeno: 14.12.2017.
U malom broju zgrada u Palanci obavljen izbor upravnika i registracija: Rok za prijavu se produžava
U predviđenom roku u Palanci je prijavljeno 45 stambenih jedinica. U kancelariji 213 u zgradi opštine mogu se dobiti neophodni obrasci i obaviti regisitracija.
Postavljeno: 14.12.2017.
Narodni muzej: Predavanje "Srpska stradanja u 20. veku (petak, 18 sati)
Tom prilikom će se svima nama predstaviti Muzej žrtava genocida, na čelu sa direktorom dr Veljkom Ćuriđem Mišinom, Nemanja Devic sa svojom knjigom "Smederevski kraj u II svetskom ratu, žrtve rata", kao i Bojan Arbutina.
Postavljeno: 14.12.2017.
Biblioteka "Milutin Srećković" proslavila Dan bibliotekara: Najvernijim čitaocima na poklon knjige i članska karta za 2018. godinu
Ideja je bila da se nagradi ljubav prema knjizi i da se privuku novi članovi. Najmlađi nagrađeni citalac je Đorđe Đorđević, učenik četvrtog razreda OŠ HIM.
 

 
 
Kursna lista