Francuska 9, 11420 Smederevska Palanka
rtj@tvjasenica.rs | rtj@tvjasenica.rs
+381 (0)26 313 030
 
 
Politika
Održana 24. sednica Opštinskog veća opštine S. Palanka (VIDEO)
Postavljeno: 29.05.2017.


U centru pažnje godišnji programi Javnih preduzeća i ustanova

Obiman dnevni red, ukupno 36 tačaka i tema za razmatranje, obeležio je 24. sednicu, ovog saziva, Opštinskog veća opštine S. Palanka. U centru pažnje bili su godišnji programi, statuti, finansijski planovi i  korišćenje subvnecija Javnih preduzeća i ustanova. 

Pred rebalans budžeta, koji bi trebalo da bude razmatran na narednom zasedanju, najpre, Opštinskog veća, pa na sednici Skupštine opštine, treba uskladiti planove i programe rada preduzeća i ustanova pod ingerencijom lakalne samouprave.

Po završetku sednice Opštinskog veća predsednik Opštine Toplica Pintorović je održao konferenciju za medije, na kojoj je najavio rebalans budžeta i skupštinsko zasedanje.

Prilog TV Jasenica sa sednice Opštinskog veća:

Poslednje vesti:
 
 
Postavljeno: 14.12.2017.
U malom broju zgrada u Palanci obavljen izbor upravnika i registracija: Rok za prijavu se produžava
U predviđenom roku u Palanci je prijavljeno 45 stambenih jedinica. U kancelariji 213 u zgradi opštine mogu se dobiti neophodni obrasci i obaviti regisitracija.
Postavljeno: 14.12.2017.
Narodni muzej: Predavanje "Srpska stradanja u 20. veku (petak, 18 sati)
Tom prilikom će se svima nama predstaviti Muzej žrtava genocida, na čelu sa direktorom dr Veljkom Ćuriđem Mišinom, Nemanja Devic sa svojom knjigom "Smederevski kraj u II svetskom ratu, žrtve rata", kao i Bojan Arbutina.
Postavljeno: 14.12.2017.
Biblioteka "Milutin Srećković" proslavila Dan bibliotekara: Najvernijim čitaocima na poklon knjige i članska karta za 2018. godinu
Ideja je bila da se nagradi ljubav prema knjizi i da se privuku novi članovi. Najmlađi nagrađeni citalac je Đorđe Đorđević, učenik četvrtog razreda OŠ HIM.
 

 
 
Kursna lista