Francuska 9, 11420 Smederevska Palanka
rtj@tvjasenica.rs | rtj@tvjasenica.rs
+381 (0)26 313 030
 
 
Politika
Vanredna sednica SO S. Palanka nije održana zbog nedostatka kvoruma
Postavljeno: 06.07.2017.


U zakazanom terminu nisu se pojavili čelnici lokalnog parelamenta, ni odbornici vladajućeg SNS-a, kaoi ni SPS-a

Vanredna sednica SO S. Palanka, koja se očekivala sa velikom pažnjom i koja je zakazan na osnovu zahteva i potpisa 28 odbornika, nije održana zbog nedostatka kvoruma. Na dnevnom redu trebalo je da budu smene dosadašnjih i izbor novih rukovodećih ljudi i organa palanačke opštine, kao i direktora pojedinih Javnih preduzeća i ustanova.

U zakazanom terminu u velikoj sali SO nisu se pojavili odbornici vladajućeg SNS-a, ni čelnici lokalnog parlamenta, pa nije bilo uslova za početak zasedanja. Takodje, u sali i holu nije bilo ni odbornika SPS-a i DSS-a. Sednicu su očekivali odbornici DS-a, SPO-a, kao i deo grupe dosadašnjih odbornika SNS-a, koja je potpisala inicijativu za vanrednu sednicu.

Radoslav Milojičić- Kena, šef Odborničke grupe DS-a, je optužio SNS da nije dozvolio, nasilnim metodama, održavanje sednice, da u opoziciji ima 24 odbornika, a da su još tri odbornika fizički sprečeni da dodju na sednicu.


Poslednje vesti:
 
 
Postavljeno: 17.02.2018.
Pobeda palanačkih košarkaša u Arilju: Klik- Mladost 71:77
Palančani ostvarili petu uzastopnu pobedu u nastavku drugoligaške sezone i sve su bliži višem rangu- Košarkaškoj ligi Srbije
Postavljeno: 17.02.2018.
Produžen rok za podnošenje zahteva za jednokratnu novčanu pomoć najtalentovanijim učenicima i studentima u palanačkoj opštini do ponedeljka u 15 časova
Razlog za dodatni dan za podnošenje prijava je državni praznik, saznali smo iz Opštinske uprave
Postavljeno: 17.02.2018.
Poraz palanačkih košarkašica u Kragujevcu: Radnički- Sistem 76:62
Palančanke pružile solidan otpor kvalitetnijem rivalu
 

 
 
Kursna lista