Francuska 9, 11420 Smederevska Palanka
rtj@tvjasenica.rs | rtj@tvjasenica.rs
+381 (0)26 313 030
 
 
Politika
Vanredna sednica SO S. Palanka nije održana zbog nedostatka kvoruma
Postavljeno: 06.07.2017.


U zakazanom terminu nisu se pojavili čelnici lokalnog parelamenta, ni odbornici vladajućeg SNS-a, kaoi ni SPS-a

Vanredna sednica SO S. Palanka, koja se očekivala sa velikom pažnjom i koja je zakazan na osnovu zahteva i potpisa 28 odbornika, nije održana zbog nedostatka kvoruma. Na dnevnom redu trebalo je da budu smene dosadašnjih i izbor novih rukovodećih ljudi i organa palanačke opštine, kao i direktora pojedinih Javnih preduzeća i ustanova.

U zakazanom terminu u velikoj sali SO nisu se pojavili odbornici vladajućeg SNS-a, ni čelnici lokalnog parlamenta, pa nije bilo uslova za početak zasedanja. Takodje, u sali i holu nije bilo ni odbornika SPS-a i DSS-a. Sednicu su očekivali odbornici DS-a, SPO-a, kao i deo grupe dosadašnjih odbornika SNS-a, koja je potpisala inicijativu za vanrednu sednicu.

Radoslav Milojičić- Kena, šef Odborničke grupe DS-a, je optužio SNS da nije dozvolio, nasilnim metodama, održavanje sednice, da u opoziciji ima 24 odbornika, a da su još tri odbornika fizički sprečeni da dodju na sednicu.


Poslednje vesti:
 
 
Postavljeno: 12.12.2017.
Centar za kulturu Smederevo: Odložena večerašnja predstava "Izvinjavamo se, mnogo se izvinjavamo"
Kako je saopšteno očekuje se izvođenje predstave tokom januara
Postavljeno: 12.12.2017.
Zakazana druga sednica Privremenog organa opštine S. Palanka (sreda, 12 sati)
Na dnevnom biće 22 tačke i teme za razmatranje i eventualno usvajanje
Postavljeno: 12.12.2017.
Prodaja preko društvenih mreža pod lupom inspektora
Osim tradicionalne realne sive ekonomije, u zamahu je i ona u sivoj zoni trgovine koja se obavlja preko društvenih mreža i to naročito akcizne robe. Država se ozbiljno priprema da se uhvati u koštac i sa ovom virtualnom pošasti za koje priprema sistemsko rešenje, a kako "Blic" saznaje, u fokusu će naročito biti prodaja dijatetskih suplementa preko Interneta.
 

 
 
Kursna lista